SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyona Takımı Belirlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:55:54
Şampiyona Takımı Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Hakan Korkmaz, Sivas'ta yapılacak olan Boks Türkiye Grup Şampiyonasına katılacak sporcuların belirlendiğini bildirdi. 

Korkmaz, 9 sporcunun gruplarda mücadele edeceğini kaydederek, "Büyük erkeklerde Malatya’da il seçmeleri yapıldı. Burada dereceye giren sporcularımızı Sivas’ta düzenlenecek olan Türkiye Gruplar Şampiyonasına katılma hakkı kazandılar. Orada da ilk 4’e girerlerse inşallah İskenderun’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacaklar. Burada ki çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İnşallah Sivas’ta düzenlenen Türkiye Gruplar Boks Şampiyonasında, 9 sporcumuz ile 9’da 9 yaparak Türkiye Boks Şampiyonasına katılmaya hak kazanırız. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için bütün mesaimizi bu şampiyonaya harcıyoruz" dedi.

Boks sporunda Malatya'nın iyi bir seviyede olduğunu dile getiren Korkmaz, "Geçmiş yıllara nazaran üst seviyelere tırmanıyoruz. Malatya’da özellikle 49 kg kulübümüz sporcusu Ertuğrul Özdemir’in, getirdiği başarılar diğer sporculara örnek teşkil etmeye başladı. Ertuğrul’un arkasından gelecek birçok sporcumuz var. Malatya geçmiş yıllara göre yükselişte. Tesislerimiz arttı. Eskiden antrenmanda sporcu bulamazken şimdilerde antrenman sahasında adım atamıyoruz. Buda gelen başarılarımıza bağlıdır" ifadelerini kullandı.

Sivas'ta düzenlenecek olan grup müsabakalarına Malatya'dan katılacak sporcular şöyle:

49 kilogramda Ertuğrul Özdemir, 52 kilogramda Murat Avar, 60 kilogramda Yunus Emre Yılmaz, 64 kilogramda Arif Erdoğan, 69 kilogramda Teoman Kargı, 75 kilogramda Süleyman Alkış, 81 kilogramda İsmail Çağdaş Coşkun, 91 kilogramda Yusuf Yerim ve +91 kilogramda Aziz Mutlu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız