SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonada 3'üncü Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:17:08
Şampiyonada 3'üncü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Badminton sporcusu Betül Başkan Badminton Milli Takımına seçilerek, Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan ve Romanya’nın katıldığı ve İstanbul’da yapılan 17 Yaş Altı Balkan Şampiyonasında ferdi olarak üçüncülük elde ettiği bildirildi. 

Milli sporcu Betül Başkan Antrenörü Nazım Denizhan ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FındıklıI’yı makamında ziyaret ederek elde etmiş olduğu başarısı için desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Mustafa Sadi Fındıklı, Badminton sporunun artık Malatya’da yerleştiğini, geçtiğimiz yıl da iki sporcunun yine Balkan Şampiyonasında Milli Takım forması altında ikincilik elde ederek göğsümüzü kabarttığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Nazım Denizhan ise, "Desteklerinden dolayı İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı’ya teşekkür ederim” diyerek, “Bahsekonu Balkan Şampiyonasında ben de bizzat Milli Takım Antrenörü olarak görev aldım. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda sporcumuzun elde ettiği başarı oldukça önemlidir. Bundan böyle yeni yetişecek sporcularımıza örnek teşkil edecek milli sporcularımız da mevcuttur. Gerekli desteğin devam etmesi halinde bu gibi başarıların devamı gelecektir’’ifadelerini kullandı.

BİLEK GÜREŞİNDE 3 DERECE

Malatya’dan 3 Güreşçi’nin Üniversiteler arası Serbest Türkiye Güreş Şampiyonasından başarılı döndüğü bildirildi. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye Güreş Federasyonun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Kahramanmaraş ilinde 5 gün düzenlenen Üniversiteler arası Serbest Türkiye Güreş Şampiyonasında ilimiz sporcuları dereceler ile döndüler. 55 kilogramda Mehmet Ali Koca Türkiye ikincisi, 66 kilogramda Selahattin Toy Türkiye ikincisi ve Abdullah Karabulut Türkiye üçüncüsü olmuştur” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız