SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonada İddialılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:53:25
Şampiyonada İddialılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Hokey sporcuları, Türkiye Şampiyonası’na iddialı hazırlandı. 

Türkiye Hokey Federasyonu faaliyet programında yer alan 12 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası 15-17 Mart tarihleri arasında Kırıkkale'de yapılacak.

Hokey İl Temsilcisi Ali Karaca yaptığı açıklamada, "İlimizde hokey adına güzel gelişmeler ve çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmaların başında kulüp sayımızı artırmak adına çalışmalar yapıyorduk. Bununla ilgili olarak 2013 yılında beş kulübümüz daha Hokey çalışmalarına başladılar. Kaysıkent Spor Kulübü, Yeşilyurt Hokey Kulübü, Malatya Su Sporları Kulübü, Ertaş Spor kulübü hokey branşında faaliyetlerine başladılar amacımız kulüp sayımızı daha artırmak ve hokey branşını ilimizde daha yaygın ve bilinir bir branş haline getirmektir"dedi.

Malatya'nın hokey branşında Anadolu Ateşi Spor Kulübünün başarılarından dolayı Türkiye'de zirvede yer aldığını söyleyen Karaca, "Ama bunu halkımız büyük çoğunluğu bilmiyor. Bizlerin de amacı kulüpleşerek daha çok gencimize ulaşarak bu sporu yaygınlşamasını ve ilimizin başarılarının bilinmesini sağlamaktır. Şimdiye kadar bu çalışmalarımıza sadece Gençlik Hizmetleri spor il müdürlüğümüzün bizlere destekleri ile yapabiliyorduk ama şimdi ise Malatya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün desteğini de alarak daha kapsamlı çalışmalar başlattık” ifadelerini kullandı.

Karaca, "Şimdi birçok küçük sporcumuz Halkeğitim Merkezi Müdürlüğümüzün açmış olduğu hokey kursları ile çalışmalarına devam etmekteler ve bu ay içerisinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorlar bu turnuvadan başarılı döneceklerine ve kendilerini destekleyenleri mahcup etmeyeceklerine inanıyorum.Kendilerine başarı dileklerimi iletmek istiyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız