SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonada İkinci Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:00:58
Şampiyonada İkinci Oldular
A- A+ PAYLAŞ

 Doğu İlleri Takımlar Tenis Şampiyonası'nda, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bayan tenis takımı ikinci oldu. 

Doğu İlleri Takımlar Tenis Şampiyonası Batman'da TPAO Yerleşkesi'nde yer alan Türkiye Tenis Federasyonu Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

17 ilden 150 sporcunun katıldığı şampiyonada Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bayan takımı ikinci olurken, erkek takımı ise altıncılığı elde etti.

İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Şampiyonadan dönen bayan tenisçiler, antrenörleri Aslı Ceyhan ile birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ziyaret ederek, kazandıkları ikincilik kupasını takdim ettiler.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, "Önemli bir anı hep birlikte yaşıyoruz. Çünkü tenisçilerimiz, henüz bir senelik bir emek ile Batman'da yapılan Doğu İlleri Takımlar Tenis Şampiyonası'nda, kızlarda ikinci erkeklerde ise altıncı oldular. Bu önemli başarıdan dolayı antrenörümüz Aslı Ceyhan ve sporcularımız Halime Yegin, Zeynep Ateş, Aysel Ateş ve Kifya Keskin'i tebrik ediyorum. Aldıkları kupayla bizleri sevindirdikleri için sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Fındıklı, bu yıl yaz spor okullarında tenis branşına yoğun bir ilgi olduğunu kaydederek, "Yaz spor okulları kapsamında bu yıl tenis branşına 680 sporcuyu eğittik. Tenis kortu eksiğimiz vardı, onları da tamamlıyoruz. Hem açık hem de kapalı kortlarımız devreye giriyor. Önümüzdeki yıl sporcu sayısı artarak, yolumuza devam edeceğiz. Sporcu sayısının fazlalığı kaliteyi de arttıracaktır. Hocalarımızda ileri seviyede antrenman yaptırarak, daha büyük başarılar yakalayacaklar" şeklinde konuştu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Tenis Antrenörü Aslı Ceyhan ise, elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Biz aslında birincilik bekliyorduk ama ikinci olduk. Talihsiz bir şekilde yenildik. Sporcularımızdan çok memnun kaldık. Performanslarıyla Malatya'yı en iyi şekilde temsil ettiler. Adımızdan da oldukça söz ettirdik. Hedefimiz bundan sonraki yarışmalarda birinci olmak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız