SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonada Madalyaları Topladılar

0
Güncellendi - 2018-04-27 02:52:05
Şampiyonada Madalyaları Topladılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Nefes Spor Kulübü, 1. Bölge Atletizm Şampiyonasında 11 altın 2 gümüş 2 bronz madalya olmak üzere toplamda 15 madalya kazandı.

 Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Antalya-Lara 'da gerçekleştirilen 1. Bölge Atletizm Şampiyonasına katılan Nefes Spor Kulübü, şampiyonada madalyaları topladı. Malatya ekibinin özel sporcuları 11 altın, 2 gümüş ve 2'de bronz olmak üzere 15 madalya kazandı.

  Şampiyonaya 8 sporcu ve 4 antrenörle katılan Nefes Spor Kulübü'nde Yağmur Aladağ 2 altın, Gamze Göger 2 altın, Melda Gürsoy 2 altın, Salih Konan 2 altın, Yusuf Özduran 2 altın,  Tolgahan Balcı 1 altın 1 bronz, Ahmet Çağlar 1 gümüş 1 bronz, Burak İlhan 1 gümüş madalya kazandı.

  Kulüp Başkanı ve kulüp antrenörü Mürsel Kurt, 8 sporcuyla katıldıkları 1. Bölge Atletizm Şampiyonasında toplamda 15 madalya kazanarak, Malatya'yı başarılı bir şekilde temsil ettiklerini söyledi.

  Kurt, sporcuların statü gereği en fazla iki kategoride yarışabildiklerini kaydederek, toplamda 11 altın madalya kazandıklarını ifade etti.

  Alınan başarılı sonuçlarla birlikte 4 sporcunun baraj derecesini geçtiğini aktaran Kurt, "Bu sporcularımız Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde etti. 1. Bölge Atletizm Şampiyonasının ardından Türkiye şampiyonası hazırlıklarına başladık. Türkiye şampiyonasına da en iyi şekilde hazırlanıp, aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz" dedi.

  Kurt, bölge yarışmalarında sporculara eşlik eden antrenörler Ali Uçar, Deniz Atlı, Rıdvan Sağlam ve Ebru Demir'e de teşekkür etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız