SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonada Mücadele Edecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:33:01
Şampiyonada Mücadele Edecek
A- A+ PAYLAŞ

 Malatyalı Vücut Geliştirme Sporcusu Mustafa Baştaş, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası hazırlıklarını tamamlarken, ilk kez milli takımda yer almanın heyecanını yaşayacak.

Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda -75 kilogramda Türkiye ikincisi olan Mustafa Baştaş, Avusturya'nın Poelten kentinde 15-18 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda milli formayla mücadele etme hakkını elde etti. Malatya’da Uçarlar Spor Kulübü’nde hazırlıklarını tamamlayan Baştaş, önce İstanbul, ardından da Avusturya’ya gidecek.

Malatya’dan vücut geliştirme sporunda ilk kez milli takıma sporcu verdiklerini kaydeden Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Malatya İl Temsilcisi Mustafa Erdemir, “27-29 Eylül’de Dünya Şampiyonası milli takım seçmeleri Antalya’da yapıldı. Seçmelere katılan Mustafa Baştaş kardeşimiz -75 kilogramda Türkiye ikincisi oldu. Sporcumuz elde ettiği bu başarı sonrası 15-18 Kasım tarihleri arasında Avusturya’da yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda milli takımı temsil edecek. Sporcumuzun Türkiye’yi ve Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Mustafa Baştaş aynı zamanda vücut geliştirmede Dünya Şampiyonası’na katılan ve milli takıma katılan ilk sporcu olma unvanını kazandı” dedi.

Vücut Geliştirme Sporcusu Mustafa Baştaş’ın Antrenörü Mustafa Akaltun ise Malatya’da bir ilki yaşadıklarını ifade ederek, “Uçarlar Spor Kulübü olarak daha önce birçok alanda ilke imza atmıştık. Tekvando branşında önemli dereceler elde eden sporcularımız vardı. Vücut Geliştirme branşında da önemli bir başarı elde ettik. Mustafa Baştaş kardeşimizin Dünya Şampiyonası’ndan iyi derecelerle döneceğine inanıyorum” diye konuştu.

Tekvando Milli Takım Antrenörü Nurettin Uçar da vücut geliştirme sporunda Mustafa Baştaş’ın Dünya Şampiyonası’na katılacak olmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Uçar, vücut geliştirme sporunda bir ilki yaşadıklarını anımsatarak, “Mustafa Baştaş, bizlere Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğünü getirdi. Bu başarılarını, Dünya Şampiyonasına katılma hakkını elde ederek, taçlandırdı. Dünya Şampiyonası’nda da iyi bir dereceyle dönerek, Malatya’mıza büyük bir onur yaşatacaktır” ifadelerini kullandı.

Dünya Şampiyonası’nda milli formayı giyecek olan Mustafa Baştaş ise şampiyonadan iyi bir dereceyle dönmek istediğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız