SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonaya Gidecekler

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:07:51
Şampiyonaya Gidecekler
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Oryantiring Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan ‘Bölge Şampiyonasında’ Fatih Ortaokulu Oryantiring kız takımı takım halinde ikinci olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Türkiye Oryantiring Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Bölge Şampiyonası Kahramanmaraş’ta yapıldı. 10-12 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleşen şampiyonaya, Malatya’dan il birincisi olarak Fatih Ortaokulu Oryantiring kız takımı katıldı. Malatya’da adından sıkça söz ettiren Fatih Ortaokulu, Türkiye Şampiyonası öncesi yapılan Bölge yarışmasında, takım halinde 2’nci oldu. Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Oryantiring takımı, Kupa köşesine bir yenisini daha ekledi.Bölge Şampiyonasında takım halinde ikinci olan Fatih Ortaokulu Oryantiring kız takımı bulunan sporcular şöyle: Zeynep Algedik, Duygu Mete, Melike Çolakoğlu, Merve Dağdeviren ve Gamzenur Üstüner.

Kahramanmaraş’tan takım halinde ikincilik ile dönen Fatih Ortaokulu Oryantiring kız takımı hocası Mehmet Ergin Acet, ‘Malatya’da birçok branşta kupa aldıklarını’ hatırlatarak, dereceye giren sporculara başarı diledi.

Acet, Türkiye Şampiyonasından da başarı ile döneceklerini belirterek, “Biz, Malatya’da birçok spor branşında aldığımız kupalar ile kendimizi gösterdik. Malatya’da Fatih Ortaokulu denilince eğitimdeki başarısının yanı sıra spordaki başarısı ile de tanıyorlar. Bunu son olarak 5 branşta aldığımız 14 kupa ile gösterdik. Bu kapsamda Malatya’da il birincisi olarak Kahramanmaraş’ta yapılan Bölge Şampiyonasına katıldık. Orada da kızlarımızı ciddi performanslar göstererek, ikinci olmayı başardı. Önümüzde şimdi Türkiye Şampiyonası var. Türkiye Şampiyonası, Bölge şampiyonasından daha zordur. Birçok kaliteli sporcu ile karşılaşacağız. Ama ben okulumdaki Oryantiring kız takımına güveniyorum. Orada üstün bir performans göstererek, derece ile döneceğiz. Bölge Şampiyonasına dereceye giren sporcularımı, başarılarından dolayı kutluyorum” dedi. 

Fatih Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yusuf Söylemez ise, sporcuları başarılarından dolayı kutladığını ifade ederek, “Öğrencilerimiz, spor branşlarından adından sıkça söz ettiriyor. Buda bizi mutlu ediyor. Eğitimdeki başarılarımızın yanına spor branşlarındaki başarıları da koymak istiyoruz. O yüzden öncelikle Beden Eğitimi hocamız Mehmet Ergin Acet’e daha sonra dereceye giren Oryantiring kız takımına okulumuz adına teşekkür ediyoruz. Her zaman onların yanlarındayız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız