SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonaya Hazırlanıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:29:09
Şampiyonaya Hazırlanıyorlar
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi takımı, 10. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'na iddialı hazırlanıyor. 
 
Trabzon'da gerçekleştirilecek olan 10. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Süper Grup'ta 16 takım arasında mücadele edecek olan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi takımı, şampiyonadan en iyi sonuçla dönmeyi hedefliyor. İstanbul Telas Lastik, Ankara Türk Telekom, İzmir Syngenta, Kocaeli Alsim Alarko, İzmir Migros, Bursa Çemtaş, İstanbul Turkcell-A,İstanbul THY-A, Kocaeli Fritolay, İstanbul İGDAŞ-A, Antalya BARO, Bursa Tabip Odası, İstanbul THY-B, Ankara MAN ve Muğla Türk Telekom takımlarının yer aldığı Süper Grup'ta bulunan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi takımı, zorlu gruptan başarıyla dönmek istiyor. 
 
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi takım kaptanı Orhan Altay, 16 takımın yer aldığı Süper Grup'ta zirve mücadelesi vereceklerini söyledi. Altay, takım olarak şampiyonaya iyi hazırlandıklarını kaydederek, "2011 yılında Antalya'nın ilçesi Kemer'de yapılan kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında 54 takım arasında 5. olduk ve 1. guruptan Süper Guruba yükselme başarısı elde ettik. İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı'nın da önemli destekleriyle bu senede çok iyi hazırlandık ve 6-10 Haziran tarihlerinde Trabzon'da yapılacak olan Kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Türkiye'nin en seçkin 15 takımıyla Zirve mücadelesi vereceğiz. Rakiplerimiz çok güçlü, Her takımda Milli Takım'da oynamış ve halen oynamakta olan sporcular yer alıyor. Ancak bizim de gücümüz belli ve çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah başarılı sonuçlar alacağız" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız