SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonaya Hazırlanıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:49:15
Şampiyonaya Hazırlanıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. 

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasına katılacak.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Türkiye Şampiyonasına hazırlıkların yoğun tempoda devam ettiğini belirtti.

Ligin bitiminin ardından Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Çelebi, şampiyonada iddialı olduklarını ifade etti.

Çelebi, Malatya'nın ilk ve tek bayan futbol okulunu açtıklarını da kaydederek, "Malatya'da bayan futbolunu geliştirme ve daha ileriye taşıma adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda Malatya'nın ilk ve tek bayan futbol okulunu açtık. Kızlarımızdan herhangi bir ücret almadan futbol eğitimi veriyoruz. Hafta sonu sabah 08.00-10.00 saatleri arasında Yeşiltepe Stadı'nda gerçekleştirdiğimiz çalışmalara spor yapmak isteyen kızlarımızı davet ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız