SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonaya Hazırlık

A- A+ PAYLAŞ

Yıldız Bayanlar Grubu'nda Malatya şampiyonu olan Sancaktar Spor Yıldız Bayan Basketbol takımı bölge şampiyonası hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda, Antrenör Bayram Acar yönetiminde çalışan şampiyon bayanlar, Şanlıurfa'da 10 - 14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bölge şampiyonasında en iyi sonucu almayı hedefliyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren takım antrenörü Bayram Acar, Malatya şampiyonluğunun ilk etap olduğunu, bölge şampiyonasında en iyi sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Malatya Basketbol'u açısından elde edilecek derecenin önemli olduğunu kaydeden Acar, "Bu takımda oyuncuların birçoğu 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nda yetişti. Baştan beri bu kızlarımızla birlikte çalışıyoruz. Malatya'da Basketbol'da iyi bir alt yapı oluşturduk. Bunu daha ilerilere taşımak istiyoruz" dedi.

Çalışmaların yoğun tempoda sürdüğünü ifade eden Acar, "Şanlıurfa'da yapılacak olan bölge şampiyonasından en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Bu kapsamda bütün eksiklerimizi gidermek için çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Önümüzde uzun bir zaman var ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu.

Takımın Pivotu Sevil Yalınkılıç ise, iyi bir ekip olduklarını ve bunu bölge şampiyonasına da yansıtarak, şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Takımın Gardı Ece Önen de, çalışmaların iyi gittiğini ifade ederek, "Averajla Malatya şampiyonu olduk. Güzel müsabakalar oynadık. İyi bir takımız. Bölge şampiyonasına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Amacımız Malatya'yı şampiyona da en iyi şekilde temsil etmek" dedi.

Takımın forvet oyuncusu Nisa Merve Evliyaoğlu, ekip olarak Malatya şampiyonasında iyi bir mücadele verdiklerini, aynı mücadeleyi bölge şampiyonasına da yansıtarak, şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Takımın forvet oyuncularından Büşra Gündüz ise, Malatya'da bayanların Basketbol sporuna olan ilgisinin arttığını söyleyerek, "Bizler Malatya'da bayanların Basketbol'a olan ilgilerinin artmasını istiyoruz. Bu yönden de bölge şampiyonasından en iyi sonuçla dönmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Averajla Malatya Şampiyonu olan Sancaktar Spor Yıldız Bayan Basketbol takımı oynadığı 6 maçın 5'ini kazandı. Sadece ilk maçını kaybeden Sancaktar Spor Yıldız Bayan Basketbol takımı; 512 sayı atarken, 176 sayı yedi.

Şampiyon kızların oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle; Ligin ilk yarısında, Sancaktar Spor Yıldız Bayan Basketbol - Konak Güreş İhtisas Spor Kulübü: 62 - 66, Sancaktar Spor Yıldız Bayan Basketbol - 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü: 126 - 17, Sancaktar Spor Yıldız Bayan Basketbol - Dilek Belediye Spor: 72 - 18. Ligin ikinci yarısında, Sancaktar Spor Yıldız Bayan Basketbol - Konak Güreş İhtisas Spor Kulübü: 54 - 50, Sancaktar Spor Yıldız Bayan Basketbol - 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü: 178 - 25, Sancaktar Spor Yıldız Bayan Basketbol - Dilek Belediye Spor: 20 - 0 (hükmen).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız