SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonaya Katılacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:36:38
Şampiyonaya Katılacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Serbest Güreş Müsabakaları’nda dereceye giren sporcular belli oldu. 

Malatya’da gerçekleştirilen grup müsabakalarında serbest güreş kategorisinde 4 sıklette Türkiye Şampiyonası'na katılacak sporcular belli oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda sıkletlerinde dereceye giren sporcular şöyle:

50 kilogram; Veysel Sarıkurt, Mehmet Altun, Adem Ateş, Hüseyin Binektaş, Halil Subaşı, Mazlum Dilek, Müslüm Polat, Bilgin Tanrıverdi, Mihraç Taşçı, Atilla Çetintaş.

60 kilogram; Kasım Taşdemir, Kemal Oymak, Cebrail Saraç, Ali Kaya, Mahmut Çakmak, Batuhan Bozkurt, Hasan Akkurt, Mustafa Şahin, Sedat Pişmişoğlu, Erhan Gürler.

74 kilogram; Ali Koyuncu, Basri Yıldırım, Kutluay Kalemcioğlu, Tarık Aslankılıç, Yusuf Akar, A.Gafur Dağyolu, İskender Keleş, A.Osman Akkuş, Tolgahan Yıldırım, Tahir Demir.

96 kilogram; İrfan Mete, Cihan Tohumcu, İkram Kaman, Adem Enes, Fatih Güzel, Salih Şentürk, Ramazan Sarı, Ramazan Çetin, Ufuk Aküzüm, Salih Dilbilen.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız