SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonaya Katılacaklar Belirlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:33:22
Şampiyonaya Katılacaklar Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılacak sporcular belirlendi. 7-10 Eylül tarihlerinde Konya'da yapılacak olan Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılacak sporcuları belirlemek amacıyla il seçmesi yapıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan ve 1 gün süren seçmelere 70 sporcu katıldı. Kilolarında birinci olan sporcular, Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda mücadele etme hakkını kazandı.

Seçmelerde birinci olan sporcular şöyle:

Erkekler

27 kilogram Mert Dündar

30 kilogram Hasan Kasar

33 kilogram Caner Gür

36 kilogram Alperen Menekşe

40 kilogram Yiğit Hanbey Gedik

45 kilogram Kürşat Sağlam

50 kilogram Furkan Albay

Bayanlar

30 kilogram Didar Menekşe

33 kilogram Gülnihal Çolak

36 kilogram Serap Yabaş

40 kilogram Esila Öztop

45 kilogram Aleyna Kozgurt

50 kilogram Sema Aydın

57 kilogram Merve İrem Kadıoğlu

+57 kilogram Şevval Öztatar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız