SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonaya Malatya'dan 7 Kulüp Katılacak

0
Güncellendi - 2017-03-11 04:03:10
Şampiyonaya Malatya'dan 7 Kulüp Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 13-15 Mart tarihlerinde Antalya Kemerde yapılacak. Türkiye şampiyonasına Malatya’dan yedi kulüp katılacak.

Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan  Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (TESYEV) destekleriyle 13-15 Mart tarihlerinde Antalya Kemer’de yapılacak.

Kulüpler 13 Mart’ta Antalya Kemer’de Limak Limra Otel’de gerçekleştirilecek teknik toplantının ardından 14-15 Mart tarihlerinde Türkiye şampiyonluğu için müsabakalara çıkacak.

Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’na Malatya’dan Malatya Ali Kuşçu Tomurcuklar Spor Kulübü, Malatya Anadolu Spor Yüzme Kulübü, Malatya Hokey Spor Kulübü, Malatya Özel Sporcular Spor Kulübü, Malatya Savaşan Yıldızlar Spor Kulübü, Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü katılacak.

Şampiyona öncesi Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından kulüplere bir takım uyarılarda bulunuldu. Kulüplere yapılan uyarılar şöyle:

"1.İdareci/Antrenörler sporcu/sporcularının kullandıkları ilaç ve sağlık belgelerini yanlarında getirmek zorundadır.

2.İdareci/Antrenörler sporcu/sporcularının lisans ve nüfus cüzdanlarının asılları ile fotokopilerini getirmek zorundadır.

3.Sporcu/sporcuların yarışma alanı ve konaklama yerindeki tüm sorumlulukları antrenör veya idarecilere aittir.

4.Federasyonumuz Sporcu, Antrenör veya İdarecilerin dışındaki “şoför, misafir ve ailelerin” konaklamalarından kesinlikle sorumlu değildir.

5.Sporcular spor salonunda ve otel içerisinde eşofman giymek zorunda olup, Kulüplerimiz eşofmanlarına kulüp adının yazılması gerekmektedir.

6.Kulüplerimizin konaklama odaları otel ve federasyon yetkililerimiz beraberliğinde saat 14:00'den sonra odaları verilecektir.

7.Kulüpler “Katılım Formu ve seyahat izin onayları (Silinti, Kazıntı ve Faks) kabul edilmeyecek olup, ASILLARI ile LİSANSLARIN Akreditasyon esnasında federasyon yetkililerine teslim edilecektir.

8.Şampiyona katılım gösterecek olan Kulüplerimizin yol ücretleri (Otobüs) Merkez’den ilgililerin hesaplarına ödenecektir."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız