SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonlar Belli Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Bayanlar ve Erkekler İl Şampiyonası yapıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen final maçlarında, Dilek Lisesi Genç Bayanlarda, Özel Rahime Batu Koleji ise Genç Erkeklerde İl Şampiyonu olarak 22 - 26 Mart tarihlerinde Adana'da yapılacak olan Grup Şampiyonası'nda Malatya'yı temsil etme hakkı kazandı.

Genç Bayanların final maçında Dilek Lisesi ile Konak Lisesi karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk devresi 27 - 20 Dilek Lisesi'nin üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakanın 3. periyoduna da hızlı başlayan Dilek Lisesi, periyodu 54 - 23 önde kapattı. Son periyotta da üstünlüğü elden bırakmayan Dilek Lisesi, müsabakayı 70 - 33 kazanarak, il şampiyonu oldu. Müsabakanın Yıldızı ise Dilek Lisesi Basketbol Takımı Kaptanı Kübra Öğüt oldu.

Müsabaka sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Dilek Lisesi Antrenörü Ertan Dağaşan, oyuncularının kalitesini bildiğini söyleyerek, "3 yıldır Malatya'da şampiyonluğu elde ediyoruz. Bunun yanında Türkiye'de en iyi 32 takım arasına girerek, büyük başarı elde ettik. Ben oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Takım Kaptanı Kübra Öğüt ise, "Güzel bir maç oldu. Takımımızı kutluyoruz" diye konuştu.

Genç Erkelerde ise, Özel Rahime Batu Koleji ile Malatya Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Müsabaka sırasında Malatya Anadolu Lisesi öğrencilerinin İstiklal Marşı okuması nedeniyle hakemler maçı durdurarak, İstiklal Marşına eşlik etti. Özel Rahime Batu Koleji müsabakayı 90 - 62 kazandı. Müsabakanın Yıldızı 31 sayı kaydeden Özel Rahime Batu Koleji sporcusu Kemal Akgül oldu. Müsabakayı Arif Karaavcı ve Metin Kanat yönetti.

Özel Rahime Batu Koleji Müdürü Çetin Çökelez yaptığı açıklamada, "Malatya'mızın iki güzide okulu karşı karşıya geldi. Maç çok güzel geçti. Kazandığımız için mutluyuz" ifadesine yer verdi.

Takımın en skorer ismi Kemal Akgül ise, herkese teşekkür ederek, kazandıkları için sevinçli olduklarını söyledi.
Öte yandan müsabakalar sonrası ödül töreni düzenlendi.

Genç Kızlarda, Dilek Lisesi birinci, Konak Lisesi ikinci, Turgut Özal Anadolu Lisesi üçüncü, Fatih Lisesi ise dördüncü oldu. Genç Erkeklerde ise, Özel Rahime Batu Koleji birinci, Malatya Anadolu Lisesi ikinci, Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi üçüncü, Cumhuriyet Lisesi ise dördüncü oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız