SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonlardan Başkanı Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:49:42
Şampiyonlardan Başkanı Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kickboks şampiyonasında 3 Türkiye şampiyonluğu elde eden Akçadağlı sporcular, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ı makamında ziyaret ettiler.

Şampiyon sporcuları makam odasında ağırlayan, Akçadağ Belediye Başkanı  Ali Kazgan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Turnuvada Türkiye birincisi olan üç kardeşi kutladı.

Geçtiğimiz günlerde Ordu’da düzenlenen “Türkiye Kick boks Şampiyonasın” da Akçadağ’a 3 Türkiye Birinciliği kazandıran sporcular Başarılı hocaları ile Başkan Kazgan’ı makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı Akçadağ Belediyesine teşekkür ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kazgan’a teşekkür eden Akçadağ Kick Boks antrenörü  Kerem Akbaş; “Belediyenin yardımları ile daha da başarılı sporcular yetiştireceğini, Kick Boks sporunda Akçadağ’ın adını her zaman duyuracaklarını söyleyerek Belediye Başkanı Ali Kazgan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

KAZGAN “SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLACAĞIZ”

Her zaman gençlerin spora yönlendirilmesinin gerekliliğine vurgu yapan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan; “Sporun her türlüsüne elimizden geldiğince destek olacağız. Türkiye’de bazı il ve ilçeler adlarını spor sayesinde duyurarak büyük bir ilgi görüyorlar. Sizlerden istediğimiz daha çok çalışıp Akçadağ’ın adını başarılı bir şekilde duyurmaktır. Türkiye genelinde almış olduğunuz bu zafer sizden sonra yetişecek sporculara örnek teşkil ediyor. İleride olimpiyat şampiyonlarının sizlerin içinden çıkacağına inanıyorum.  Geleceğimizin gençleri olan sporcularımızın her zaman yanında olduk. Bu konuda bizlere düşün görevleri en iyi şekilde yerine getirebilmektir. Çocuklarımızın bu heyecanını ve çabasını gördükçe bizler daha da mutlu oluyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan korumayı amaçlıyor. Beni makamımda ziyaret ederek onurlandırdığınız için siz sayın hocamızı ve sporcularımızı bir kez daha kutluyorum.” Dedi.

Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda elde etikleri başarılarda Akçadağ Belediyesi`nin verdiği desteğin büyük katkısı olduğunu belirten sporcular, kendilerine verdiği destek için Başkan Kazgan`a teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız