SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şampiyonluğa Çok Yakınız'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:18:51
'Şampiyonluğa Çok Yakınız'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Malatyaspor’a destek sağlamak için bir grup esnaf tarafından başlatılan ve her geçen gün büyüyen “Bayrağını as, takımının yanında ol” kampanyasına Yeni Malatyaspor Kulübü’nden destek geldi. 

Sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Selim Pilten, esnafın bu duyarlı davranışına herkesin destek olması gerektiğini söyleyerek, Malatyalıları dükkanlarına, evlerine ve araçlarına bayrak asmaya davet etti.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta telafisi olmayan haftalara girildiğini kaydeden Pilten, “Yeni Malatyasporumuz şampiyonluğa çok yakın. Camia olarak büyük bir heyecan içerisindeyiz. Belki de geçen hafta Fethiye karşılaşmasında geriden gelip maçı galip tamamlamamız bizdeki inancın bir tezahürüydü. Bu iş topyekûun halledilebilecek bir iş. Biz bu sezon taraftarımızdan müthiş destek gördük. Onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezon onların özlediği tabloya kavuşacağız. Gerçekten şampiyonluğa çok yakınız. Bu önemli süreçte bir grup esnafımız kendi çabalarıyla oldukça anlamlı bir kampanya başlatmış. İnanın duyunca çok duygulandım. İşte Malatyaspor camiasının büyüklüğü buradan geliyor. İş başa düştü mü herkes elinin taşın altına götürüyor. Bize de bu kampanyaya destek vermek düşer. “Bayrağını as takımının yanında ol” kampanyasına herkesin destek olması lazım. Çünkü bu olay bir halk olayıdır. Yani taraftarımızın yüreğinde ki kıvılcımla başlamış bir gönüllü kampanyadır. Biz de Yeni Malatyaspor yönetimi olarak bu kampanyayı sahipleniyoruz. Haydi Malatya şimdi tam zamanı” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız