SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluğa Geldim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:20:18
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Emre Hasan Balcı, sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi. 

Takıma yeni katılan başarılı ön libero oyuncusu, Adana Demirspor ile yaşadığı şampiyonluğu Yeni Malatyaspor’da da yaşamak istediğini kaydetti.

Yeni Malatyaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Balcı, “Yeni Malatyaspor ile anlaştığım için çok mutluyum. Geçen sene bir şampiyonluk yaşadım. Yeni Malatyaspor’a da şampiyonluk yaşamaya geldim” dedi.

Balcı, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydederek, “Takımda üst düzeyde bir arkadaşlık ortamı var. Şuanda iyi bir ortam var. Bunu lige de yansıtacağız. Başarılı sonuçlar alarak, Malatyalıları sevindireceğiz” şeklinde konuştu.

Sabah saatlerinde son çalışmasını yapan Yeni Malatyaspor’da devre arası kamp çalışmaları sona erdi. 2 Ocak’ta Antalya Selin Hotel’de kampa giren sarı-kırmızılı takım, 16 gün süren kamp çalışmalarını sonlandırdı. Takım 3 günlük iznin ardından Pazartesi günü Malatya’da toplanarak, Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız