SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluğa Oynayacak Halimiz Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:06
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurtspor’un Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, hafta sonu sahalarında oynayacakları Şanlıurfa Karaköprü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

BAL 2. Grup’un 2. haftasında Pazar günü Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak Malatya Yeşilyurtspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-yeşilli takımda sakatlıkları süren Mert Ali ve Melih’in maça yetişmesi zor gözükürken, kırmızı kart cezalısı Onur ise takımını zorunlu olarak yalnız bırakacak.

Yakınca’da bulunan kulüp binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Sucu, eksiklerinin çok olmasından dolayı zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Sucu, “Lige galibiyetle başlamak çok güzel. Kadromuz geçen sezonunkiyle aynı. Sadece birkaç yeni arkadaşımız geldi. Çocuklar ve hocamız çok iyi kaynaştı. Takım içindeki birlik beraberliği sağladık ve bu da ilk maçımıza yansıdı. Adıyaman gibi bizden 3 kat daha fazla para harcayan bir takımı deplasmanda yenerek başlamamız bize büyük bir moral verdi. Ancak Adıyaman’ı yendik diye hemen şampiyonluğa oynuyoruz diyecek halimiz yok. Bu yıl şu tesis ve alt yapıdaki bize göre daha önemli işlerimizi tamamlayacağız. Sezon neyi gösterir bilemeyiz. Olaya maç maç bakıyoruz. Dışarıda insanlar ne konuşur bilemem ama bizim gündemimizde şampiyonluk gibi bir hedef yok. Mesela bu hafta içerde eksiklerimizin çok olduğu bir maç oynayacağız. Futbolda bir sonraki maçı kazanamazsanız daha öncekinin anlamı kalmıyor. Karaköprü geçen yılın üzerine kat be kat transfer yaptı ve daha da güçlendi. İnşallah sahadan iyi bir sonuçla ayrılırız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız