SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şampiyonluğa Oynayacak Kadro'

0
Güncellendi - 2018-07-13 03:33:36
'Şampiyonluğa Oynayacak Kadro'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturduklarını ifade etti.

Yeni sezonda iddialı olduklarını belirten Sucu, "Bu sezon takımımızın başına Hayati Palancı hocamızı getirdik. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda da transferimizi büyük ölçüde gerçekleştirdik. İyi bir kadro kurduk" dedi.

Sucu, şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturduklarını ifade ederek, şunları söyledi: "2018-2019 sezonunda güzel bir takım kuracağız, demiştik. Öyle de bir kadro kurduk. Tabi ki şampiyonluk nasip işidir ama biz bu sezon şampiyonluğa oynayacağız. Kadromuza iyi oyuncular kattık. Hem iç hem de dış transferde listemizde yer alan oyuncularla anlaştık. İyi bir santraforla birlikte kaleci ve kanat oyuncusu alarak transferi tamamlamak istiyoruz."

Yeni sezon hazırlıklarının startını Malatya'da vereceklerini dile getiren Sucu, "Yeni sezon hazırlıkları kapsamında birinci etap çalışmalarımızı Malatya'da gerçekleştireceğiz. Takımımız 28 Temmuz'da Malatya'da toplanış topbaşı yapacak. İkinci etap kamp çalışmalarımızı ise 6-20 Ağustos tarihleri arasında Erzurum'da gerçekleştireceğiz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Başarılar dilerim,Yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla