SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şampiyonluğa Oynuyoruz Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Belediyespor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Antakyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde yapılan antrenmanda sakatlığı bulunan Murat Özdemir, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Turuncu-yeşilli takımda kart cezalısı Cuma ve Kazım, Antakyaspor karşısında forma giyemeyecek. Teknik Direktör İsmail Tekin, antrenmanda Antakyaspor karşısında eksik oyuncuların yerine görev vereceği futbolcularla özel olarak ilgilendi. Çalışmayı sık sık durduran Tekin, hata yapan futbolcularını uyardı.

Tecrübeli futbolcu Kazım, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, şampiyonluğa emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Bir galibiyet serisi yakaladığımız takdirde şampiyonluğa ulaşacağız. Takımda birçok şampiyonluk yaşamamış arkadaşımız var. Allah bize nasip eder de şampiyon olursak genç arkadaşlarımız da bu işe dört elle sarılır" dedi.

Gruptaki bütün takımların devre arasında transferler yaparak kadrolarını güçlendirdiklerini belirten Kazım, "Bütün takımlar artık güçlü kadro yapılarıyla sahaya çıkıyor. Böyle olunca da maç kazanmak biraz zor oluyor. Bazı maçlarda hakem hataları da ön plana çıkıyor. Bu nedenle deplasmandan puan getirmek bizim için zor oluyor. Ancak içerideki maçlarımızı kazanmamız bize avantaj sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Kendisinden önce forvet hattında görev alan Orhan ve Yusuf'un iyi işler yapmış olmasının kendisi üzerinde baskı oluşturmadığını ifade eden Kazım, "Orhan'ın benden fazla gol atması bende stres meydana getirmiyor. Ancak benim de en az onun kadar gol atmam gerekiyor. Hocamın bana güveni zaten ortada. Ben de bu güveni boşa çıkarmamaya çalışıyorum" diye konuştu.

"TARAFTARLARDAN GEREKLİ DESTEĞİ ALAMIYORUZ"
Maçlarda rakip defans oyuncularından sürekli tekme yediğini söyleyen Kazım, "Şu anda bacaklarımı göstersem yara içerisinde. Maç içerisinde rakip oyunculardan tahrik etmeye çalışanlar bile oluyor. Ben de gol attıktan sonra attığım golleri işaret ediyorum karşı defans oyuncularına ve demoralize oluyorlar. Aslında daha önceki senelerde daha agresiftim. Şimdi sadece forvette işimi yapıyorum ve hiçbir şeyle ilgilenmiyorum" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmalardan bir gün önce maçı rüyasında oynadığını ifade eden Kazım, "Soldan gelen ortaya nasıl vuracağımı, bana atılan topu nasıl değerlendireceğimi önceden sürekli düşünürüm. Maçı yaşarım" değerlendirmesinde bulundu.
Tecrübeli futbolcu, her golden sonra elerini havaya kaldırmasıyla ilgili olarak ise, "Her golden sonra Allah'a şükrediyorum" dedi.

Takımdaki arkadaşlık ortamının üst seviyede olduğunun altını çizen Kazım, "Takımda bütün futbolcular birbirlerini tanıdıkları için nazları geçiyor. Özellikle kadroyu en iyi şekilde idare eden Teknik Direktör İsmail Tekin, takımdaki birlik ve beraberlikte önemli rol oynuyor. Büyüklerimiz ve küçüklerimiz sürekli bir uyum içerisinde hareket ediyor" açıklamasını yaptı.

Şampiyonluğa oynadıklarını ancak taraftarlardan gerekli desteği alamadıklarını belirten Kazım, "Bu şehrin birinci takımı elbette Malatyaspor. Bizler de Malatyaspor'u destekliyoruz. Malatyaspor'un kaybettiği maçların ardından biz kazansak bile sevinemiyoruz. Bizler Malatyaspor'u canı gönülden destekliyoruz. Malatyaspor'u destekleyen taraftarların gelip bizi de desteklemesini istiyoruz. Bu memlekette bir takım daha var. Biz Malatyaspor'un maçlarına bile gidiyoruz. Malatyasporlu taraftarlar bizi
desteklesin, sonuçta şampiyonluğa oynuyoruz. Sahamızda Bingölspor ile bir maç oynadık, onların yaklaşık bin kişilik taraftarı gelip Malatya'da destek verdi. Ben bu maçta taraftarlarımızı yanımızda göremeyince çok üzüldüm. Bu Malatya Belediyespor'un ayıbı değil, bu Malatyalı taraftarların ayıbı. Biz şampiyonluk yolunda ilerlemeye çalışıyoruz. Şampiyonluk da taraftarlarla daha güzel olur. Takımda oynayan genç futbolcular var ve bunların 18'i Malatyalı futbolcu. Bırakın bizi, bu memleketin çocuklarını
desteklemeye gelin" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız