SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluğu Getireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:33
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Asbaşkanı Aziz Ayboğa, bu sezon Malatya'ya şampiyonluk kupasını getireceklerini ifade etti. 

Ayboğa, Yeni Malatyaspor'u şampiyon yapacaklarına dair Malatyalılara ve taraftarlara söz verdiklerini belirterek, her zaman takımın yanında olduklarını ve hep birlikte mutlu sona ulaşacaklarını kaydetti.

Takımı iç saha ve deplasman maçlarında hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ifade eden Ayboğa, "Yeni Malatyaspor'u bu sezon hedefine ulaştıracağız. Hep birlikte PTT 1. Lige yükseleceğiz. Bu sezon Malatya'ya şampiyonluk kupasını getireceğiz" dedi. 

"Yönetim olarak üzerimize düşeni yapıyoruz"

Ayboğa, yönetim olarak büyük bir özveri gösterdiklerini kaydederek, takımın başarısı için yoğun bir mesai harcadıklarını dile getirdi.

Yeni Malatyaspor'u sezon sonunda hedefine ulaştırıp, yıllardır hayal edilen PTT 1. Lige yükselmek istediklerini kaydeden Aziz Ayboğa, yönetimin takımın başarısı için elinden geleni yaptığını söyledi. 

Ayboğa, "Biz göreve gelirken Yeni Malatyaspor'u şampiyon yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu doğrultuda da elimizden geleni yapıyoruz. Yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımız başta kulüp başkanımız Adil Gevrek olmak üzere yoğun bir mesai harcıyor. Sözümüzde durmak için üzerimize düşeni yapıyoruz. Elbette ki sıkıntılar oluyor ama biz bu sıkıntılarında üstesinden geldik. Takımımız lider. Sezon sonuna kadar da liderliğimizi sürdürüp, şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

"Pendikspor maçını düşünmek istemiyoruz"

Pendikspor maçında alınan mağlubiyeti 'kaza' olarak değerlendiren Ayboğa, "Pendikspor maçını düşünmek bile istemiyorum. Onların oyununa geldik. Bu takımın ekmeğini yiyen Fahri Tatan'ın maç sonrası yaptıkları kendisine yakışmadı. Ancak taraftarlarımızda bu oyuna gelmemeliydi. Güvenlik güçleri de acele edince ortaya hiç istemediğimiz bir tablo çıktı" diye konuştu.

Ayboğa, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 3 maçlık seyircisiz oynama cezasını hak etmediklerini kaydederek, "Pendikspor maçı sonrası yaşananlar bizi derinden üzdü. PFDK tarafından 3 maç seyircisiz oynama cezasına çaptırıldık. Hak etmediğimiz bir ceza aldık. Gerekli itirazlarımızı yaptık. İnşallah Tahkim Kurulu bu cezada indirim yapar" dedi. 

"Şampiyonluğun en büyük adayıyız"

Ligin bitimine 3 hafta kaldığını dile getiren Ayboğa, kalan  3 maçı galip tamamlayıp, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak istediklerini kaydetti. 

Ayboğa, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını belirterek, "Sezon başından bu yana şampiyonluğun en büyük adayıyız. Önümüzde 3 haftalık bir final periyodu kaldı. Bu 3 haftayı da en iyi şekilde atlatıp, taraftarlarımızla birlikte şampiyonluk turunu atmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız