SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluğu Getireceğiz"

0
Güncellendi - 2018-09-25 02:04:47
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto BAL Ligi 2.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un takım kaptanı Yunus Emre Eserdi, "Şampiyonluk yolunda tek tek önümüzdeki maçlara bakarak 3 puanları alarak inşallah Malatya'ya şampiyonluğu getireceğiz" dedi.

İyi bir hazırlık döneminden sonra sezona galibiyetle başladıklarını ifade eden Eserdi, "Sezona iyi hazırlandık. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Sıcak bir havada oynanan maç saati de 14.00'da olduğu için bayağı bir hava şartları bizi zorladı. Sahanın zemini sentetik olduğu için sıcaklık bizi iki kat daha zorladı. Ama buna rağmen biz bugün takım olarak iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Karşılaşmayı zorda olsa kardeş takımımızdan 1-0'lık skorla 3 puanı aldık.  Önümüzdeki hafta Araban maçı var. Puanlar alarak önümüze bakacağız. Bir sonraki maça şimdi odaklanıyoruz. Bu maçı aldık kazandık şimdi mutluluğunu yaşayacağız. Bundan sonra şampiyonluk yolunda tek tek önümüzdeki maçlara bakarak 3 puanları alarak İnşallah Malatya'ya şampiyonluğu getireceğiz" diye konuştu.

Eserdi, iyi bir kadrolarının olduğunu ve hedefe emin adımlarla yürümek istediklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Parolamız şampiyonluk. Kesinlikle iyi takım olduk Bu takıma ligin iyi oyuncuları alındı. Hep başarılı oyuncular kadroya katıldı. Hayati hocada, herkesin bildiği gibi başarılı bir teknik adam. Takıma çok şeyler kattı. İnşallah bundan sonra zamanla daha da göreceksiniz ki takımımız skorları aldıkça daha da iyi bir takım olacağız. Pütürge Belediyespor karşısında da sıcaklık biraz bizi engelledi ama sonuçta 1-0 kazandık. Önemli olan 3 puan almaktı. İlerleyen haftalarda takımımız daha da iyi olacak. Şampiyonluğa inandık ve bu hedefle yola çıktık. Benim taraftarlardan da dileğim olacak; bizi desteklesinler. Malatya'ya bir 3. Lig takımı gerekiyor. Biz bunu başarmak için yola çıktık. İnşallah hep beraber, siz basın mensupları, taraftarlarımız ve bütün Malatya halkı bizimle beraber olur. Bu takım ile 3. Lige çıkarız inşallah."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız