SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluğu Hedefliyorum"

0
Güncellendi - 2016-11-20 23:12:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı milli boks sporcusu Ertuğrul Erdemir, Malatya’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakalarına iddialı. Genç boksör, grup müsabakalarında iyi bir derece elde ederek, hedeflerine emin adımlarla yürümek istiyor.

Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, Türk Boksunda kalitenin ve rekabetin artması amacıyla organize edilen Türkiye Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nın 3. Grup müsabakalarına Malatya ev sahipliği yapacak.

Teknik toplantıyla sonrası müsabakalar, 22 Kasım’da başlayıp, 26 Kasım’da tamamlanacak. Üçüncü Grup müsabakasına Sivas, Giresun, Trabzon, Tunceli, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Erzurum, Bayburt Gümüşhane, Erzincan, Iğdır, Ağrı, Muş, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Bitlis, Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Batman, Şanlıurfa, Mardin ve Adıyaman illerinden 250 sporcu katılacak.

İl Seçmelerinde birinci grupta üçüncü olanlar ile ikinci grupta üçüncü olan sporcular bu gruptaki müsabakalara katılabilecek. Müsabakalar 10 sıklet üzerinden üçer dakika olmak üzere üç raunt şeklinde oynanacak.

“İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Hakan Korkmaz, “Türkiye Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakaları Malatya’da yapılacak. Yaklaşık 10 yıldır Malatya’da herhangi bir boks şampiyonası düzenlenmemişti. Çok şükür Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’in desteğiyle 3. Grup müsabakaları Malatya’ya alındı. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı da bu müsabakalara destek verdi ve müsabakaların Malatya’da yapılması kararlaştırıldı. Olimpiyatlara giden sporcularımızın bir kısmı da bu grupta yer alacak. Burada güzel müsabakalar olacağına inanıyoruz. Bizde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. 49 kilogramda sporcumuz Ertuğrul Erdemir grup müsabakalarında yer alacak. Müsabakalara 4 aydır hazırlanıyoruz. Hedefimiz bu müsabakaları en iyi şekilde tamamlayıp, Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonası’nda finalde yer almak. Ondan sonrada Akdeniz Oyunlarına katılacağız. İnşallah bizim için hayırlısı olacak” dedi.

Korkmaz, grup müsabakalarının bir ayağının Malatya’da düzenlenmesinin kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesi’nde yer alan illeri kapsayan bir turnuva. Büyükşehir statüsünde olan illerde grup müsabakalarına sporcu gönderebiliyor. Bunun yanında olimpiyatlara katılan sporcularda bu grupta yer alıyor. 250 civarında sporcu bekliyoruz. Grup müsabakaları, Malatya’ya boks sporunu daha da sevdirecektir.”

“ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYORUM”

Türkiye Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakalarına katılacak olan milli boksör Ertuğrul Erdemir ise iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.

Erdemir, grup müsabakalarında birinci olup, Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonası’nda şampiyon olmayı hedeflediğini kaydederek, “Önce gruplarda iyi bir derece elde edip, Türkiye şampiyonu olmak istiyorum. Var gücümüzle iyi bir çalışma dönemi geçirdik” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız