SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonluğu İlan Etmek İstiyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:43:00
Şampiyonluğu İlan Etmek İstiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bitime 2 hafta kala liderliğini sürdüren Yeni Malatyaspor, pazar günü şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. 

Sezon başından bu yana zirve için yarıştığı Pendikspor sahasında play-off mücadelesi veren Aydınspor 1923'le oynarken, deplasmanda Menemen Belediyespor’a konuk olacak olan Yeni Malatyaspor, bu maçı kazanıp PTT 1. Lig vizesini almayı hedefliyor.

Son iki haftaya 3 puan önde giren Yeni Malatyaspor pazar günü play-off mücadelesi veren Menemen Belediyespor’la berabere kalır, Pendikspor da Aydın'a yenilirse ipi göğüsleyen taraf Yeni Malatyaspor olacak.

Takımlarını 10 yıl sonra şampiyon olarak görmek isteyen sarı-kırmızılı-taraftarlar, İnönü Stadı'nı gelin gibi süslemeye hazırlanıyor. Yönetimin, takımın son maçta seyircisiz oynama cezasının devam etmesini göz önüne alıp, farklı bir kutlama programı planladığı belirtildi. Buna göre bu hafta şampiyon olunsa bile kutlamaların Keçiörengücü maçı sonrasına saklanacağı ifade edildi.

En az 30 bin kişiyle sezonun seyirci rekorunu kırmayı hedefleyen Yeni Malatyalı taraftarların, Menemen maçından sonra kampanya başlatıp, şampiyonluğun kazanılması halinde İnönü Stadı önü ve maç biter bitmez de stat içinde coşkulu bir kutlama planladığı belirtildi.

MAÇI 92 TARAFTAR İZLEYEBİLECEK

Bu arada hafta sonu oynanacak maçta deplasman takım seyircisi için ayrılan 92 kontenjan Malatya kanadını memnun etmedi.

2 bin kapasiteli Menemen İlçe Stadı’nın maçın iki takım açısından da öneminden dolayı beklentiye cevap veremeyeceğini ve bundan dolayı müsabakanın başka bir statta oynaması yönünde Menemen Belediyespor’lu yöneticilere teklif ileten Yeni Malatyaspor yönetimine olumsuz yanıt verildi.

Bundan dolayı ev sahibi takımın yönetimi maça gelecek taraftarları uyardı. Stat dışında kimlik kontrolüyle seyircilerin içeri alınacağını Yeni Malatyaspor Kulübü’ne ileten İzmir temsilcisinin, bu konuda doğacak herhangi bir sıkıntının sorumlusunun da sarı-kırmızılı kulüp olacağını paylaştığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız