SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonluk Coşkusu

A- A+ PAYLAŞ

Yıldız Erkekler ve Bayanlar Voleybol Grup Şampiyonası sona erdi.

İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda; kızlarda Ordu Meçhul Asker İlköğretim Okulu, erkeklerde ise Diyarbakır 700. yıl İlköğretim Okulu grubu birinci olarak tamamladı.

Bayanlarda günün son müsabakalarında alınan sonuçlar şöyle; Ordu Meçhul Asker İlköğretim Okulu - Sivas Kadı Burhanettin İlköğretim Okulu: 3-0, Urfa Siverek Mimar Sinan İlköğretim Okulu - Diyarbakır Şehit Yılmaz Allahverdi İlköğretim Okulu: 3-0. Bu sonuçlara göre, birinci Ordu Meçhul Asker İlköğretim Okulu, ikinci Sivas Kadı Burhanettin İlköğretim Okulu, üçüncü Urfa Siverek Mimar Sinan İlköğretim Okulu, dördüncü Diyarbakır Şehit Yılmaz Allahverdi İlköğretim Okulu oldu. Buna göre, Ordu Meçhul Asker İlköğretim Okulu,12-16 Nisan tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Erkeklerde ise, Diyarbakır 700. yıl İlköğretim Okulu grubunu birinci olarak tamamladı. Final maçında Sivas Yıldız Elipamuk İlköğretim Okulu ile karşılaşan Diyarbakır 700. yıl İlköğretim Okulu, setleri 25-16, 25-10 ve 25-20 kazanarak, müsabakadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla grubunu birinci tamamlayan Diyarbakır 700. yıl İlköğretim Okulu, 12-16 Nisan tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Müsabaka sonrası basın mensuplarına bilgiler veren Diyarbakır 700. yıl İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Saniye Uyar Kırık, "Diyarbakır Bağlar İlçesi'nden geldik. İyi hazırlandık. Sonuçta grubu birinci tamamladık. Mutluyuz" dedi.

Günün diğer müsabakasında ise, Bitlis Karasu YİBO, Erzurum Mehmetçik İlköğretim Okulunu 3-2 mağlup etti.

Bu sonuçlara göre; Diyarbakır 700. yıl İlköğretim Okulu birinci, Sivas Yıldız Elipamuk İlköğretim Okulu ikinci, Bitlis Karasu YİBO üçüncü, Erzurum Mehmetçik İlköğretim Okulu ise dördüncü oldu.

Grupta kız ve erkeklerde ikinci olan takımlar ise 12-16 Nisan tarihlerinde Kahramanmaraş'ta yapılacak olan Türkiye yarı final müsabakalarına katılacak.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız