SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonluk Dayağı!

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan sonra Malatya'da sevinç gösterilerine katılan genç Fenerbahçe taraftarı, atılan taşlar ile yaralandı.

Sivasspor - Fenerbahçe maçından sonra şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'ye gönül vermiş taraftar T.B (17) isimli taraftar, atılan taş ile kolundan ve yüz şakağından yaralandı. Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Elektronik son sınıf öğrencisi olan T.B, "Maçı televizyonda izledikten sonra arkadaşlarla konvoy yapıp, sevinç gösterisinde bulunduk. İnönü Kapalı Çarşı mevkiine geldiğimizde, taşların üzerimize geldiğini bir anda gördüm. Koluma ve yüzüme gelen taşlar nedeniyle Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldım ve dikiş atıldı"dedi.

Kendisinin koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu an cak takımının şampieyonluğunu kutlamanın tabi hakları olduğunu söyleyen genç, bunu yapanların taraftar değil holigan olduklarını kaydetti.

Bu arada, Fenerbahçenin şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra Malatyaspor taraftarları olduğu iddia edilen grup ise, İnönü Caddesi'nde Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına tepki gösterdi. T.B'yi yaralayanların da muhtemelen bu tepki gösterenler olduğiu iddia edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız