SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şampiyonluk Getirmek İstiyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:11:50
'Şampiyonluk Getirmek İstiyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor kulüp ikinci başkanı Barış Bingöl, ikinci yarıda istedikleri sonuçları alıp, Malatya'ya şampiyonluğu getirmek istediklerini söyledi. 

18 gündür Malatya'da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bingöl, "İkinci yarı hazırlıklarımız Malatya'da devam ediyor. Şuanda çalışmalarımız çok verimli geçiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıp, istediğimiz noktaya gelmek istiyoruz" dedi. 

"Gol yollarında sıkıntılarımız vardı"

Bingöl, ligin ilk yarısında özellikle gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını anımsatarak, ikinci yarıda bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için hücuma yönelik transferler yaptıklarını kaydetti. 

Gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek için transfer yaptıklarını ifade eden Barış Bingöl, "Gol yollarında eksiğimiz vardı. Bu noktada hocamız bize hücum bölgesine takviye yapmamız noktasında bir rapor verdi. Adıyamanspor ve Adıyaman Belediyespor'da forma giyen Ayhan Yaman'ı kadromuza kattık. İstanbul'da Süper Amatör'de forma giyen bir arkadaşımızla da prensipte anlaştık. O arkadaşımızda bu hafta içerisinde Malatya'ya gelecek. Yine BAL Ligi'nde farklı bir grupta oynayan bir oyuncuyla da görüşmelerimiz devam ediyor" şeklinde konuştu. 

"İkinci yarı bizim adımıza farklı olacak"

Bingöl, ilk yarının kendileri adına çok iyi geçmediğini belirterek, ikinci yarının daha farklı geçeceğini dile getirdi.

İkinci yarıya çıkışa geçeceklerine inandıklarını ifade eden Barış Bingöl, şunları söyledi: "İlk yarıya iyi başlayamamıştık. İstediğimiz sonuçları da tam anlamıyla alamadık. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İkinci yarı bizim adımıza çok farklı olacak. Ben takımın çıkışa geçeceğine inanıyorum."

"Fikstür avantajımız var"

Bingöl, ikinci yarıda fikstür avantajının da kendilerinde olduğunu kaydederek, "Ligin ilk yarısında şampiyonluk hedefi olan takımlarla deplasmanda karşılaştık. Kilis Belediyespor ve Dersimspor gibi güçlü rakiplerimiz ikinci yarıda sahamıza gelecekler. Evimizde oynayacağımız karşılaşmaları kazanmamız gerekiyor. Bu karşılaşmaları kazanacak güçteyiz. Ligin ilk yarısında kaçırdığımız 2 penaltı atışı bize 5 puana mal oldu. Lider durumda olabilirdik ama olmadı. Olmayınca olmuyor. Bunun için yapabilecek bir şey yoktur. İnşallah yaptığımız takviyelerle, bu puan kayıplarını telafi edeceğiz. Bu takım Allah'ın izniyle hak ettiği yere gelecek. İkinci yarıda istediğimiz sonuçları alarak, Malatya'ya şampiyonluğu getireceğiz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız