SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluk Güzel Bir Duygu"

0
Güncellendi - 2016-05-24 02:55:00
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde C Grubu’nda şampiyon olan Ataköyspor’da büyük bir sevinç yaşanıyor.

Ligin başından buyana kıyasıya bir çekişmenin yaşandığı C Grubu’nda mutlu sona ulaşan takım Ataköyspor oldu. Şampiyonluk yarışının nefes kestiği grupta, liderliği aldığı günden buyana bırakmayan Ataköyspor, 2. Amatör Kümede üçüncü şampiyon oldu ve Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligine yükseldi.

Ataköyspor’un kulüp başkanı Ali Topal, kulüp olarak sezon başından buyana şampiyonluğa inandıklarını, hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Topal, iyi bir ekip olduklarını ve şampiyonluğu hak ettiklerini belirterek, “Sezona şampiyonluk hedefiyle başladık. İyi bir teknik heyet ve kadroya sahibiz. Neticede de hedefimizi gerçekleştirdik” dedi.

Şampiyonluğun çok güzel bir duygu olduğunu dile getiren Topal, hedeflerinin aynı başarıyı Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde de sergilemek olduğunu kaydetti.

Topal, teknik heyet ve futbolcuların özverisinin bu başarıyı getirdiğini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ataköyspormys16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız