SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluk Havasını Herkes Hissetsin"

0
Güncellendi - 2016-11-03 15:42:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz ile futbolcular Osman Fırat, Ahmet Burak Solakel ve Sinan Özkan, Tecde Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

TFF 1. Ligin lideri Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz, futbolcularla birlikte Tecde Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen Buz ve futbolcular, hem söyleşi gerçekleştirdi hem de kendilerine yöneltilen soruları cevapladı.

Öğrencilerin sevgi gösterileri altında gerçekleştirilen söyleşide konuşan teknik direktör İrfan Buz, gençleri çok sevdiğini ve onlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Buz, öğrencilere yaptığı konuşmada, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu nedenle gençlere büyük önem veriyorum. Vakit bulduğumuzda da gençlerimizle bir araya gelmeyi istiyorum. Çünkü sizlerin o güzel coşkusu bizlere güzel bir enerji veriyor. O yüzden bende sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Takımın Malatyalı futbolcusu Osman Fırat ise birlik ve beraberliğin sağlanması adına bu tür etkinliklerin önemli olduğuna dikkat çekti.

Tecrübeli futbolcu, “Güzel bir atmosferle bizi karşıladınız. Sizlere teşekkür ediyoruz. Bize büyük bir moral verdiniz. Tabi sadece burada olmasın, sizleri stada da bekliyoruz” diye konuştu.

Sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel de, öğrencilere kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Bizleri çok güzel bir şekilde karşıladınız. Burada güzel bir atmosfer var. Bu bizlere de büyük bir enerji verdi. Daha yolun başındayız. 9’ncu hafta geride kaldı. Tribünlerin daha fazla dolasını istiyoruz. Şehrin de, bizim hissettiğimiz o şampiyonluk havasını hissetmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Takımın forvet oyuncusu Sinan Özkan ise gençleri sevdiklerini ve stada beklediklerini ifade ederek, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Yeni Malatya Gazetesi

Pano02e

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız