SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluk Hedefimiz Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:31:23
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, uzun süredir yapım aşamasında olan sarı-kırmızılı kulübün antrenman sahası ile alakalı müjdeli haberi verdi. 

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, İstanbul'da İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Gevrek, son dönemde Türkiye’de yaşanan terör olaylarına değinerek sözlerine başladı. Adil Gevrek, “Son yaşanan terör olayları sebebiyle şehit düşen askerlerimizin ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. İnşallah bunlar son olur. Bu ülkede kardeşçe Türk'ü, Kürt'ü, Çerkez’iyle, Alevi’siyle, Sunni’siyle yaşamalıyız” açıklamasını yaptı.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Orhangazispor ile eşleştiklerini hatırlatarak, “Biz hem ligde hem de kupada gittiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ligde de bu sene bizim şampiyonluk hedefimiz var. Ama Türkiye Kupası da bizim için önemli. İnşallah orada da gruplara kalır ve Malatya’yı hak ettiği yere taşırız” dedi.

“HAK ETTİĞİMİZ YERE GELİRİZ”

Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig’e çıktıktan sonra ilk haftada aldığı yenilginin takım üzerindeki etkisinin sorulması üzerine deneyimli yönetici, “İlk maçlar hep zor olur. Hazır olmayan futbolcular olabilir. İlk hafta bu emsal olmaz ama 4-5 hafta takımda taşlar yerine oturur. Biz iddialı bir kadro kurduk ama ligde de yeniyiz. Biz ligde şampiyonluğa hem ekonomik yapı hem altyapı hem de futbol olarak üç olmazsa olmaz kuralla ulaşmak istiyoruz. Biz taraftarıyla, camiasıyla Yeni Malatyaspor olarak büyük bir camiayız. Gerek İstanbul’daki taraftarlarımız, iş adamlarımız gerekse Malatya’daki taraftarlarımız ve iş adamlarımız birlik beraberlik içerisinde olursak inşallah bu sene de hak ettiğimiz yere geliriz diye düşünüyorum. Yeni Malatyasporumuz bu şekilde her geçen gün daha da iyiye gidecektir ve bu hafta da Karabükspor ile bir maçımız var. İnşallah oradan da puanlarla döner, iyi bir hava yakalar ve böyle de sürdürürüz” diye konuştu.

ANTRENMAN SAHASI KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Yeni Malatyaspor’da uzun süredir yapım aşaması süren antrenman sahasının sorulması üzerine Başkan Gevrek şöyle konuştu:

“Bugün de bu konuyla ilgili bir görüşme yaptık. Antrenman sahamız inşallah en yakın sürede bitecek. İhalesi de yapıldı ve önümüzdeki 1 hafta içerisinde bitmiş olacak. Bizim için orası da çok önemli. İnşallah 1 hafta içerisinde antrenman sahamız bitmiş olacak.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız