SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonluk İçin Gün Sayılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:35
Şampiyonluk İçin Gün Sayılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 33. haftasında deplasmanda Centone Karagümrük’ü mağlup eden Yeni Malatyaspor, şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı. En yakın takipçisi Pendikspor’un puan kaybettiği haftada Karagümrük’ü 1-0’lık sonuçla geçen Yeni Malatyaspor, puanını 59’a yükselerek ligin bitime 5 hafta kala en yakın takipçisine 4 puan fark attı. 

Malatyalı futbolseverlerin dört gözle beklediği şampiyonluğa çok yaklaşan Yeni Malatyaspor, gözünü Pendik maçına dikti. 2. Lig Beyaz Grup’ta son 5 haftaya girilirken deplasmanda Centone Karagümrük ile karşılaşan Yeni Malatyaspor sezona damga vuran güçlü rakibini deplasmanda 1 - 0 mağlup ederek adeta, “şampiyonluğun en büyük adayı benim” dedi.

En yakın takipçisi Pendikspor ve Ümraniyespor’a 4’er puan fark atan sarı-kırmızılılar, camianın yıllardır hasret kaldığı şampiyonluğu getirmek için artık gün sayıyor.

YENİ MALATYASPOR’UN KALAN MAÇLARI

Kalan 5 maçından 4’ünü kazanması halinde şampiyonluk kupasını kaldırması muhtemel görünen Yeni Malatyaspor, 5 yıldır mücadele ettiği 2. Lig’de ilk kez mutlu sona bu kadar çok yaklaştı. Yeni Malatyaspor 2. Lig Beyaz Grup’ta sırasıyla sahasında Pendikspor ile karşılaştıktan sonra deplasmanda Körfez İskenderunspor’a konuk olacak. Ligin 36’ncı haftasında evinde Bayrampaşa takımıyla karşılaşacak sarı-kırmızılılar, 37’nci haftada ise Menemen Belediyespor deplasmanına konuk olacak. Yeni Malatyaspor ligin son maçında ise seyircisi önünde Keçiörengücü takımını ağırlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız