SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonluk İçin Kenetlendiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:42:57
Şampiyonluk İçin Kenetlendiler
A- A+ PAYLAŞ

Bayrampaşa'yı sahasında 3-0 yenerek, en yakın takipçisi Pendikspor ile arasındaki puan farkını 3'e çıkaran lider Yeni Malatyaspor, bu sezon şampiyonluk yaşamak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta İstanbul temsilcisi Bayrampaşa'yı sahasında 3 golle geçen sarı kırmızılılar, Pendikspor'un puan  kaybettiği haftada önemli bir avantaj yakaladı. 65 puanla liderlik koltuğunda oturan ve bitime 2 hafta kala şampiyonluk yarışında finiş noktasına en yakın durumda bulunan Yeni Malatyaspor'da camia şampiyonluk için kenetlendi. 

-Bu sezon işi bitirmek istiyorlar-

Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Menemen Belediyespor maçına kilitlendi.

Yıllardır Play-Off'tan dönen ve bu sezon şehrin bir üst lig hayalini gerçekleştirmek isteyen sarı kırmızılılar, işlerini şansa bırakmak istemiyor. 

Yeni Malatyaspor'un o dönemki adı Malatya Belediyespor olan takımla Spor Toto 2. Lige çıkmasının ardından takımın Play-Off'lardaki şansı iyi gitmedi. 

Play-Off'larda istediği başarıyı elde edemeyen ve 2. Lig hayalini yıllardır bir sonraki sezonlara bırakmak zorunda kalan sarı kırmızılılar, bu kez direkt birinci sırada yer alıp, PTT 1. Lige çıkmak istiyor. 

Yeni Malatyaspor, 2010-2011 sezonunda ligi 5. sırada tamamlamış ve Play-Off'ta mücadele etme hakkını kazanmıştı. Mardan Antalya Stadı'nda oynanan ve normal süresi 0-0 biten karşılaşmada penaltı atışları sonucu Adana Demirspor'a 4-2 yenilen sarı kırmızılılar, evinin yolunu tutmuştu. 

Sarı kırmızılılar, 2011-2012 sezonunda ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Beyaz Grup'ta kötü bir sezon geçiren Malatya temsilcisi, sezonu 36 puanla 13. sırada tamamladı. 

2012-2013 sezonunda Balıkesirspor ve İnegölspor'un arkasında sezonu 3. sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor, bir kez daha Play-Off'ta mücadele etme hakkını kazandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada İstanbul ekibi Tepecikspor'u 3-2 yenerek, yarı finale kalan sarı kırmızılılar, normal süresi 2-2 biten karşılaşmada Fethiyespor'a 4-2 yenilmiş ve bir kez daha Play-Off'tan eli boş dönmüştü. 

Yeni Malatyaspor, 2013-2014 sezonunda ligi 4. sırada tamamladı ve bir kez daha Play-Off'un yolunu tuttu.  Play-Off ilk maçında sahasında Hatayspor'u 1-0 yenerek, büyük bir avantaj elde eden Yeni Malatyaspor, deplasmanda rakibine 4-1 yenildi ve bir kez daha Play-Off'tan boynu bükük ayrıldı.

Ligde kalan 2 maçından istediği sonuçla ayrılıp, PTT 1. Lige direkt çıkmak isteyen sarı kırmızılılar, bu anlamda ilk final maçını deplasmanda Menemen Belediyespor ile oynayacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız