SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluk İpini Göğüslemek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-08-08 21:30:08
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kulüp basın sözcüsü Kadircan Esen, bu sezon nokta transferler yaptıklarını kaydederek, şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi.

Esen, transfer çalışmaları, yeni sezon hazırlıkları ve takımın hedefleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“BU SEZON ÇOK FARKLI OLACAK”

Yeni sezon hazırlıklarının Malatya’da devam ettiğini belirten Esen, “İlk etap kamp çalışmamızı Malatya’da sürdürüyoruz. Hemen hemen istediğimiz bütün oyuncuları kampa dahil ettik. Sık sık kamp çalışmalarını ziyaret ediyoruz. Takımımız birinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde güç ve kondisyon depoluyor” dedi.

Esen, futbolcuların hırs, azim ve isteklerinden memnun olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Tecrübeli bir teknik heyetimiz var. Bunu kamp çalışmalarında da yakından görüyoruz. Ayrıca futbolcularımızın hırs, azim ve istekleri de kamp sürecinin oldukça verimli geçmesini sağlıyor. Bu sezon bizim adımıza çok daha farklı olacak. Futbolcuların gözlerinde o ateşi görmek mümkün.”

“NOKTA TRANSFERLER YAPTIK”

Transferde istedikleri oyuncuları aldıklarını dile getiren Esen, “Nokta transferler yaptık. Hocamızın ve transfer komitemizin listesinde yer alan futbolcuları kadromuza kattık. Şuanda kamp çalışmalarında denemeye aldığımız futbolcularda var. Eskişehirspor’da forma giyen Gabonlu Axel Meye’nin kardeşi Loris Meye’yi kamp çalışmalarımız kapsamında denemeye aldık. Bu oyuncuyla ilgili son kararı yine hocamız verecek. Belki 1-2 transfer daha olabilir ama denemeye alınan futbolcuların durumlarının netlik kazanmasından sonra buna karar verilecek” ifadelerini kullandı.

“YENİ SEZONUN PLANLAMASINI GEÇEN SEZONDAN YAPTIK”

Esen, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydederek, bu doğrultuda çalıştıklarını ve hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.

Yeni sezonun planlamasını geçen sezondan yaptıklarını ifade eden Esen, “Geçen sezonun ikinci yarısında prestij maçları oynadık. Ancak ikinci yarıda analiz ettiğimiz, takip ettiğimiz ve izlediğimiz futbolcular vardı. Yeni bu sezonun hazırlıklarını geride kalan sezonun ikinci yarısından itibaren yapmaya başladık. Bu doğrultuda bir transfer listesi hazırlandı ve istediğimiz futbolcuları kadromuza kattık. Bu sezon ki hedefimiz şampiyonluk. Tabi zorlu ve iddialı takımlarla aynı grupta yer alacağız ama bizde çok iyi ve güçlü bir takımız. İnşallah hep birlikte hedefimize ulaşacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız