SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluk İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:07:49
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekibi Malatyaspor Futbol Kulübü'nün yeni transferi Eren Görür, Malatyaspor Futbol Kulübünde iyi bir yapılanmanın olduğunu, bu yapılanmayı şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini söyledi. 
 
Sarı kırmızılı ekibin dış transferde kadrosuna kattığı ilk isim olan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Eren Görür, Malatyaspor Futbol Kulübü tercih etmesi ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, Malatyaspor’un büyük bir camia olduğunu ve hedefleri doğrultusunda takıma geldiğini belirterek, yeni yapılanmanın içinde bulunduğu için mutlu olduğunu dile getirdi.
 
Malatyaspor Futbol Kulübü teknik direktörü Gürses Kılıç ile birlikte çalışma imkanı bulduğunu kaydeden Eren, “Malatyaspor futbol Kulübüne transferimde daha önceden beraber çalıştığım Gürses Kılıç hocamızın büyük etkisi oldu. Bu sezon yeni bir yapılanmanın ve hedefin olduğunu gözlemledim. Şehir ve birliktelik anlamında birbirine kenetlenmiş bir Malatyaspor gördüm. Kendi hedeflerim doğrultusunda da Malatyaspor Futbol Kulübünü tercih ettim. Eşimde Malatya’ya gelmem noktasında çok destek oldu. Malatyaspor’da forma giyen birkaç arkadaşımla daha önceden birlikte forma giyme şansımda oldu” dedi.
 
“MÜCADELE ETMEDEN BAŞARI GELMİYOR”
Genç forvet oyuncusu, Spor Toto 2. Lig’de takımların başarı sağlaması için mücadele edip, iyi bir birliktelik yakalanması gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti: “Ne kadar güçlü bir takım kurduğunuzu düşünürseniz düşünün mücadele etmeden, takım olarak bir birliktelik yakalamadan başarı gelmiyor. Ben bu başarının bu sezon Malatyaspor’da gerçekleşeceğini düşünüyorum. Takımda kalan arkadaşları da biliyorum. Takıma yeni transfer olan Hacı Mustafa Karabulut arkadaşımızı da yakından tanıyorum. İyi bir takım kurulmaya çalışılıyor. İnşallah bende takım arkadaşlarımla birlikte iyi bir birliktelik yakalayıp, bir üst lige çıkmak istiyoruz.”
 
“İYİ BİR YAPILANMA VAR”
Malatyaspor Futbol Kulübündeki yeni yapılanmanın dışarıdan iyi tepki aldığını ifade eden Eren, “Herkes Malatyaspor’un iyi bir yapılanma içinde olduğunu biliyor. Tepkiler çok olumlu. İnşallah bu olumlu tepkileri de sezon sonunda yaşayacağımız şampiyonlukla taçlandırırız. Taraftarlarımızdan ve camiamızdan sabırlı olmalarını istiyorum. Tabi ki Malatyaspor büyük bir camia ve takımdan büyük beklentiler var. Bu beklentiyi gerçekleştirmek için biraz zaman gerekiyor. Ben ve takımdaki bütün arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız