SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şampiyonluk Konuşarak Olmaz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:15:01
'Şampiyonluk Konuşarak Olmaz'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek, "Şampiyonluk denen şeyi, çok zikrederseniz, çok konuşursanız olmaz" dedi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğinde gerçekleştirilen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Seminerine katılan Feyyaz Uçar, Yeni Malatyaspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

"Takıma dinamizm kazandırmak istiyoruz"

Uçar, takıma dinamizm kazandırmak istediklerini kaydederek, "Takıma Enes, Sadık ve Samed katıldı. Transferin bitmesine de daha vaktimiz var. Sezon geç bitti ve erken başlıyor. Tabi bu bizim için bir dezavantaj. Yeteri kadar hazırlanamayacağız. Özellikle bizim takımımızın ekstra bir hazırlık zamanına ihtiyacı vardı. Çünkü ilk yarı maçlarında da görüldüğü gibi, fiziksel olarak hissedilen bir şey var, takım 60. dakikadan sonra oyundan düşüyor. Yaptığımız genç transferlerle, takıma biraz dinamizm kazandırmak istiyoruz. Biraz tempomuzu yükselttirmek istiyoruz. Yönetim ve Mustafa Uğur hoca güzel bir takım kurmuşlar. Ancak yaş ortalaması sezon başında biraz daha düşük tutulsaydı, bence daha dinamik bir takım olabilirdi. Bu takımın başarısını sezonun genelinde görebilirdik. Bizim amacımız bu yönde ilerliyor. Bu hafta iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ondan sonrada her geçen gün daha iyi bir Yeni Malatyaspor; daha istekli ve tempolu bir takım izlettirmek istiyoruz" dedi.

"Şampiyonluğun gereklerini yerine getirmeliyiz"

Şampiyonluğun, gereklerini yerine getirmekle olacağını dile getiren Uçar, "Ben teknik direktörlüğümde şampiyonluk yaşamadım. Lucescu'nun yardımcılığında Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadım. Futbolculuğumda 4 lig şampiyonluğu var. Kupa şampiyonluğu da yaşadım. Bu şampiyonluk denen şeyi, çok zikrederseniz, çok konuşursanız olmaz. Siz, şampiyonluğun gereklerini yapmak durumundasınız. İyi bir takım yapıp, koşmak ve olayları maç başı ele almalısınız. Bir maçı kazandıktan sonra diğer maça geçeceksiniz. Çünkü o şampiyonluğu büyüttüğünüz zaman; futbolcu o şampiyonluğun altında ezilir. Bunlar genç oyuncular. Şampiyonluk yolunda en önemli maç, ilk oynayacağımız karşılaşmadır. Şimdi biz Ofspor maçına konsantre olacağız. O maç bittikten sonra bir sonraki maçı düşüneceğiz. Tabi Malatya halkı sabırsız. Play-Off'lardan dönülmüş. Artık Play-Off bile cazip gelmiyor. Tabi ki bizim hedefimiz şampiyonluk ama devamlı 'şampiyon olacağız' demekle olunmuyor. Siz, şampiyonluğun gereklerini yerine getirin, o zaten size gelir" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız