SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonluk Kupası YMS'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:06:13
Şampiyonluk Kupası YMS'de
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor, şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören verdi.Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu lider tamamlayan ve şampiyon olarak PTT 1. Ligi'ne yükselen Yeni Malatyaspor, düzenlenen organizasyonla kupasını aldı.

Malatya İnönü Stadı'nda düzenlenen törene; Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve çok sayıda davetli katıldı. 

Törende, Vali Süleyman Kamçı ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören, protokol tribününde takım kaptanı Vedat Kapurtu'ya şampiyonluk kupasını takdim etti. Futbolcularla birlikte şampiyonluk kupasını kaldıran Demirören, hemen stattan ayrıldı. 

-Madalyaları takdim edildi-

Kupa töreninin ardından yönetim, teknik heyet ve futbolcular saha ortasında kupayla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hatıra fotoğrafı sonrası tören için hazırlanan sahnede yönetim, teknik heyet ve futbolculara, TFF tarafından gönderilen şampiyonluk madalyaları takıldı. Tek tek sahneye çıkan futbolcuları, kapalı tribünü dolduran taraftarlar ayakta alkışladı. 

Resmi törenin ardından tribündeki taraftarların hepsi sahaya indi. Teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirme yarışına giren taraftarlar, kupayı tribüne götürdü. 

Kupa töreni konserin ardından sona erdi. 

-Futbolcular üçlük çektirdi-

Futbolcular, kupa ve madalya takdiminin ardından tribündeki taraftarların yanına giderek, şampiyonluğu bir kez daha kutladı.

Takım kaptanı Vedat Kapurtu, tribüne giderek taraftarlara üçlük çektirdi. Taraftarlarla büyük bir sevinç yaşayan taraftarlar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'i de tribüne çağırarak, alkışladı. 

"YENİ MALATYASPOR'UN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK"

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, şampiyonluktan dolayı yönetim, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. 

Taraftarlara verdikleri destekten dolayı tebrik eden Gevrek, "Kupamızı aldık. İnşallah Yeni Malatyaspor hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Gevrek, Yeni Malatyaspor'da göreve geldiklerinde 'takımımız 2. Ligi hak etmiyor' dediklerini hatırlatarak, "Malatya şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyordu. Takımımızın yeri 2. Lig değildi. Birlik ve beraberlikle çok istediğimiz şampiyonluğa ulaştık. Birlik ve beraberlik olduğu zaman başarılamayacak hiçbir şey yoktur. İnşallah bundan sonrada bu birlik ve beraberlik devam eder, Malatya'da hak ettiği yere gelir" diye konuştu. 

Yeni Malatyaspor'un her zaman hedefinin olduğunu dile getiren Gevrek, "Yeni Malatyaspor'un hedefi tabi ki şampiyonluk olacak. Altyapısı sağlam bir takım oluşturmamız gerekiyor. Bu işin en önemli tarafı da ekonomik kısmı. Takımın altyapısı sağlam bir şekilde PTT 1. Lig'de mücadele etmesi lazım. Hesapsız işler yaparsak, takım yeniden eski yerine gelir. Biz, Yeni Malatyaspor'un Süper Lige çıkıp bir daha geri düşmemesi taraftarıyız" dedi. 

"ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ TAKIMI BIRAKMAK İSTEMEYİZ"

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, şampiyonluk kupalarını TFF Başkanı Yıldırım Demiören'in elinden almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Uçar, şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Kupamızı gelecek sezon alacaktık ama düzenlenen güzel bir organizasyonla kupamızı TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hepimiz için gurur günü çünkü herkes emeğinin karşılığını aldı. İnşallah başarılarımız devam eder" diye konuştu. 

Yeni Malatyaspor'un her zaman hedefe oynayan bir takım olduğunu dile getiren Uçar, "Kongreden sonra takımın hedefi belirlenecek ve ona göre gereken yapılacak. Göreve devam edip etmeyeceğimiz kongreden sonra belli olacak. Yeni yönetim teveccüh gösterirse, şampiyon olduğumuz takımı bırakmak istemeyiz" dedi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız