SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluk Malatya'ya Armağan Olsun"

0
Güncellendi - 2019-04-22 18:22:23
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyespor’un Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grup Şampiyonluğunu tüm Malatya’ya armağan ettiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Şampiyonluk hedefine tüm camiamızın destekleriyle hep birlikte inanarak, hep birlikte kenetlenerek ulaştık. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzdan aldığımız inanç ve azimle birlikte Malatya’ya 3.Lig takımı kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

5-0’LIK GALİBİYET, ŞAMPİYONLUK VE BÜYÜK COŞKU

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grubun son hafta maçında deplasmanda Ulalar Belediyespor’u 5-0 mağlup eden Yeşilyurt Belediyespor, sezonu grup birincisi olarak tamamlayarak şampiyonluğunu ilan etti. Baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı Selim Dağ, Alaatin Közen, Harun Aytemur ve Cemre Atmaca’nın golleriyle 5-0 gibi farklı bir sonuçla galip kapatarak şampiyonluğu hedefine ulaşan Yeşilyurt Belediyespor’da maç sonunda büyük bir coşku ve sevinç yaşandı.

Yeşilyurt Belediyespor’un şampiyonluğunu ilan ettiği Ulalar Belediyespor maçını Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Yöneticileri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda taraftarla birlikte takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 90 dakikanın ardından sahaya inerek şampiyonluk sevincini teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarla birlikte kutladı.

Teknik Direktör Hayati Palancı ve futbolcuları tek tek kutlayarak tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, taraftarların yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılaştı.

Lig sonunda 2. Grupta puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

“ARTIK TEK HEDEF; 3.LİGE YÜKSELMEKTİR, BUNU BAŞARACAK GÜCE SAHİBİZ”

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup şampiyonluğunu tüm Malatya’ya armağan eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sezonun son haftasında deplasmanda oynadığımız Ulalar Belediyespor maçını 5-0 gibi farklı bir sonuçla galip tamamlayarak sezonu şampiyon tamamlayarak 3.Lige yükselme yolunda büyük bir adım atan Yeşilyurt Belediyespor Kulübümüzün Yönetimini, teknik direktörümüzü, antrenörlerimizi, futbolcu kardeşlerimizi ve maç boyunca takımı bir an olsun yalnız bırakmayan fedakâr taraftarlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Sezon başından beri büyük bir mücadele verdik, asla yılmadık, pes etmedik ve şampiyon olduk. Malatya’lı hemşerilerimizin sezon boyunca verdikleri destek, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzla birlikte şampiyonluk hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte inanmanın ve hep birlikte kenetlemenin neticesinde elde ettiğimiz bu şampiyonluğu tüm Malatya’ya armağan ediyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak Yeşilyurt Belediyespor’umuzun 3.Lige çıkması için yıllardır çok yoğun bir mücadele verdik, bu sezon hedefimize ulaşmanın büyük bir sevincini yaşamaktayız. Camiamızın kenetlenmesi, Yönetim Kurulumuzun üstün gayreti, teknik ekip ve futbolcularımızın bu hedefe inanması, maçlarda takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımızın destekleriyle elde ettiğimiz bu haklı şampiyonluk hepimize hayırlı uğurlu olsun. Şimdi sıra geldi yıllardır hasretini çektiğimiz ikinci bir profesyonel takımı Malatya’ya kazandırmakta, dayanışma ve kenetlenme ruhumuzdan aldığımız azim ve inançla birlikte  Yeşilyurt Belediyespor’umuzu 3.Lige hep birlikte taşıyacağız. Bu hedefe ulaşacak güç, kapasite, azim ve kararlılık bizlerde mevcuttur, hepimiz inandık ve kenetlendik. Bu yolun sonu inşallah Cenab-ı Allah’ın takdiri, futbolcularımızın mücadelesi ve taraftarlarımızın destekleriyle 3.Lig olacaktır. 3.Lige Yükselme Grup Finallerinde de aynı başarıyı sergileyeceğine yürekten inandığımız futbolcu kardeşlerimizin arkasına alacağı taraftar desteğiyle takımı 3.Lige taşıyacaklarına yürekten inanıyorum, şimdiden tüm taraftarlarımızı final maçlarına davet ediyoruz” dedi.

“3.LİGE ÇIKACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUZ”

Erzincan’da yaşanan şampiyonluk sevincine ortak olan Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ise, “ Yeşilyurt Belediyespor’umuz bizi mahcup etmedi, yine gururlandırdı, bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum. Takımımızın inşallah grup finallerinde aynı başarıyı sürdürerek 3.Lige çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi.

“ŞAMPİYON OLMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

Şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, “ Kulübümüze verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza ve İlçe Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum.3.Lige yükselmek için büyük bir adım attık, grup finallerinde alacağımız güzel sonuçlarla Malatya’ya 3.Lig takımı kazandırmak istiyoruz “ dedi.

“3.LİGE ÇIKACAK GÜCE VE KAPASİTEYE SAHİBİZ”

Hak ettikleri şampiyonluğa ulaşmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü Hayati Palancı, “24 hafta ligi geriden takip eden biz olduk ancak liderliği yakalamak içinde yine en fazla mücadeleyi biz verdik. Rakibimiz Sarkışla Belediyespor’da saygı duyulacak bir mücadele verdi. Yeşilyurt Belediyespor olarak hak ettiğimiz,alın terimizin karşılığı olan bir şampiyonluğa ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu güzel tablonun oluşmasında büyük emeği bulunan başta Belediye Başkanımız olmak üzere Yönetim Kurulumuza, teknik ekibimize, sahada varını yoğunu ortaya koyarak ter döken futbolcu kardeşlerimize ve bize her zaman inanıp, güvenen tribünlerde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk birlikteliğin ve inanmanın eseridir. Yeşilyurt Belediyespor, 3.Lige çıkacak güce ve kapasiteye sahiptir, rakibimizin kim olduğu asla önemli değildir, biz kendimize bakıyoruz. Çıkacağız aslanlar gibi mücadele ederek Allah’ın izniyle Malatya’ya 3.Lig takımı kazandıracağız” dedi.

“BİZ İNANDIK, 3.LİG KUPASINI MALATYA’YA GETİRECEĞİZ”

Malatya’ya hak edilen şampiyonluğu getirdikleri için mutlu olduklarını belirten Yeşilyurt Belediyespor’un golcü futbolcusu Selim Dağ ise, “ Çok mutlu ve sevinçliyiz, haftalardır bu anı bekliyorduk, çok şükür şampiyon olduk, inşallah play-off’lar da bunu taçlandırıp 3.Lige yükseleceğiz” dedi.

Yeşilyurt Belediyespor Kaptanı Yunus Emre Eserdi ise, şampiyonluğun hayırlı olmasını temenni ederken, “ 26 haftadır bu anı bekliyorduk, Yüce Rabbim geçen hafta liderliği, bu haftada şampiyonluğu nasip etti. Takım olarak play-off’lar da gelecek rakibimizi bekliyoruz, Yeşilyurt Belediyespor’u bu saatten sonra kimse tutamaz, biz inandık, tüm taraftarlarımız inanıyor, herkes şuna inansın; 3.Lig kupasını Malatya’ya getireceğiz” dedi.

GÖZLER PLAY-OFF MAÇLARINA ÇEVRİLDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grubu 65 puanla lider tamamlayan Yeşilyurt Belediyespor, gözünü 3.Lige Yükselme Play-Off Finallerine çevirdi.

24 Nisan Çarşamba günü İstanbul’da ki Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Evinde çekilecek kurayla finallerde ki ilk rakibi belli olacak olan Yeşilyurt Belediyespor, tarafsız sahada oynanacak olan bu maçı kazanarak 3.Lige yükselecek 9 takımdan biri olmak istiyor.

 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız