SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonluk Sevincini Paylaştılar

0
Güncellendi - 2019-06-03 03:01:17
Şampiyonluk Sevincini Paylaştılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futbol ligi takımlarından Kale Gençlerbirliği Spor Kulübü, Kale Belediye Başkanı Murat Koca'yı ziyaret etti. U16 Futbol Ligi'nde şampiyon olan Kale Gençlerbirliği yönetim, teknik heyet ve futbolcuları elde ettikleri başarıyı, başkan Koca ile paylaştılar.

Amatör futbol liginde bütün kategorilerde yer alan Kale Gençlerbirliği, son olarak U16 Futbol Ligi'nde şampiyonluğunu ilan etmişti. Kale'nin takımı olan Kale Gençlerbirliği'nde yönetim, teknik heyet e futbolcular, Kale Belediye Başkanı Murat Koca'yı makamında ziyaret ederek, elde ettikleri başarıları paylaştılar.

Kale Gençlerbirliği Başkanı Erdal Kaçan, Kale Belediye Başkanı Murat Koca'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonrada yanlarında olacağından hiçbir şüphelerinin olmadığını ifade etti.

Kaçan, önlerindeki sezon yapacakları maçlarda başkan Koca'yı hep yanlarında görmek istediklerini belirterek, "Maçlarımız centilmence geçiyor. İlçemize layık bir spor kulübüyüz. Altyapımızla birlikte takımın ahengini hiç bozmadan gelecek sezonda maçlarımıza devam edeceğiz. Sizlere de bize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kale Belediye Başkanı Murat Koca ise elde ettikleri başarılardan dolayı Kale Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü tebrik etti.

Koca, U16 Futbol Ligi'nde Malatya şampiyonu olan kulübe, Türkiye Futbol Şampiyonası'nda da başarılar diledi.

Kale Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü Kale Belediyesi'nin de destekleriyle daha iyi yerlere taşıyacaklarını ifade eden Koca, "Gençlerimize güveniyoruz. Bundan sonrada yanınızda olacağız" dedi.

Kale Belediye Başkanı Murat Koca ile kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular daha sonra spor tesislerini gezdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Rmzn (4 yıl önce)
    Bravo Ali hoca... hersene altyapı da sağladığın başarılar ve yetiştirdiğin sporcular için emeğine yüreğine sağlık...
    0
    0
    Yanıtla