SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Şampiyonluk Tek Hedefimiz..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Teknik Direktörlük için, 2 yılı opsiyonlu, 3 yıllığına anlaştığı Levent Eriş, Malatyaspor resmi Internet sitesine yaptığı açıklamada “ne kendisinin ne Malatya camiasının şampiyonluktan başka hedefi olamayacağını” bildirdi.

Eriş şöyle dedi:

“Öncelikle herkesin şunu bilmesini istiyorum: Benim antrenörlük yaşantımda başarısızlığa yer yok. Her zaman şampiyonluğa oynadım. Vestel Manisaspor’u Süper Lige çıkardıktan sonra, Süper Ligdeki devamlılıkta bile sıkıldım. Çünkü hedefte şampiyonluk yoktu. Antrenörlük geçmişime bakıldığı zaman hep şampiyonluk görülür. Ayrıca Malatyaspor isminin olduğu bir yerde, şampiyonluğun dışında bir şeye endekslenme olmaz. Herkesin gönlü rahat, ferah olsun. Malatyaspor’un tek bir hedefi vardır: Şampiyonluk. Takımın düşmesiyle üzülen taraftarlar, şampiyonluk zevkini yaşayacaklardır”

Eriş, çalışacağı ekibin henüz belli olmadığını, önceki yıllarda çalıştığı ekibin önemli bir bölümüyle yollarını ayırdığını belirterek “Daha farklı bir sistem ve düzenle çalışmayı hedefliyorum. Şu an için yardımcım olarak sadece Cevdet Çapar ismini verebilirim” dedi.

LEVENT ERİŞ KİM?
17 Eylül 1962 İzmir doğumlu. İzmirspor, Karşıyaka, Kuşadası, Samsunspor, Alanyaspor takımlarında futbol oynadı. 9 kez genç, 8 ümit milli takım formasını giydi. Futbolculuk yıllarında orta alan ve libero mevkilerinde görev yaptı. 8 yıldan beri antrenörlük yapıyor. İzmirspor, Vestel Manisaspor, Kayserispor, Mersin İdmanyurdu ve Altay takımlarını çalıştırdı. İzmirspor’u 3. Ligden 2. Lige ve 2. Ligden play-off grubuna çıkardı. Vestel Manisaspor’u şampiyon yaparak Süper Lige çıkardı. Vestel’le 8 hafta 1. ligde çalıştı. Ardından Altay’a geçti. Burada da bir süre görev yaptı. Evli, 3 çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız