SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluk Yaşamak İçin Buradayım"

0
Güncellendi - 2017-01-23 15:52:15
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Ferhat Kiraz, “Malatyaspor’un bulunduğu konum itibariyle şuan odaklandığı tek nokta şampiyonluk. Bende bu doğrultuda şampiyonluk yaşamak için buradayım” dedi.

Sarı kırmızılı takımın Süper Lig ekibi Kasımpaşa’dan transfer ettiği sol açık Ferhat Kiraz, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulundu.

Kiraz, en kısa sürede takıma adapte olup, katkı sağlamak istediğini belirterek, “Malatyaspor’un bulunduğu konum itibariyle şuan odaklandığı tek nokta şampiyonluk. Bende bu doğrultuda şampiyonluk yaşamak için buradayım. İmza töreninde söylediğim gibi hem takımın hem de benim hedeflerimiz aynı doğrultuda, başarıya ulaşmak. İnşallah bunu da birlikte, takımın havası da gerçekten anlatıldığı gibi arkadaşlık olsun, beni çok sıcak karşıladılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Tanıdığım arkadaşlarım var, eskiden tanıdığım dostlarım, kardeşlerim var. İnşallah hep beraber Malatyaspor’un başarısı için ter dökeceğiz. En kısa sürede de takıma adapte olup, bir an önce maç temposunu yakalayıp, takıma faydalı olmak istiyorum” diye konuştu.

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Kiraz, “Son dönemde kupa ve lig maçlarında şans buldum, değerlendirdim. Ama son iki haftalık dönemde ayrı bir hocayla çalıştım. Bu haftayı geçtiğimde, milli takım arasından sonra tam kapasiteye ulaşacağıma inanıyorum. Kimin oynayacağına İrfan hocam karar verecek ama ben sol bek, sol açık oynayabilen bir oyuncuyum. İhtiyaç neredeyse orada oynamaya hazırım. Ama nerede oynamak istersen derseniz, kendi mevkiim olan sol açıkta oynamak isterim” ifadelerini kullandı.

Kiraz, Evkur Yeni Malatyaspor’da başarılı olmak istediğini kaydederek, “Ligi takip ediyorum. Kafadaki takımlar, hep tecrübeli oyunculara sahip takımlar. B ligi bilen oyuncularda o takımlara katıldı. Ama bir kolej havasında tecrübeli ve genç oyuncuların karışımıyla Yeni Malatyaspor gerçekten çok güzel bir takım oldu. Hocamızın da buradaki katkısını unutmamak lazım, kendi felsefesini yansıtıyor. Hocayı da tanıyorum, kendinin ne istediğini de biliyorum. İnşallah onun isteklerine karşılık verip, burada başarılı olmak istiyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • fatih (7 yıl önce)
    Hayırlı olsun inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Ferhat kardeşim hoş geldin.İnşallah Takımımız ve sizin için hayırlısı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • muse (7 yıl önce)
    Ferhat,arkadas,malatyaya,hos,geldin,isallah Bizlere,sampiyonluk,yasatirsiniz,sansin,bol Olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Hos geldin insallah cok goll atarsin
    0
    0
    Yanıtla
  • BAŞFENDİ (7 yıl önce)
    Camiaya hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Hoşgeldin ferhat kardeş
    0
    0
    Yanıtla