SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonluk Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:13:02
Şampiyonluk Yemeği
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde Şampiyon olarak Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne (BAL) yükselen Malatya İl Özel İdarespor'a yemek verildi. 
 
İl Özel İdaresi'nde gerçekleştirilen yemek davetine İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, Yol-iş Malatya Şube Başkanı İhsan Kalı, İl Genel Meclisi Üyeleri, Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, Malatya İl Özel idarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. 
 
Programda ilk olarak Malatya İl Özel İdarespor'un şampiyonluk serüvenini anlatan bir slayt gösterisi yapıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdarespor'un Malatya futboluna yeni bir sayfa açacağını söyleyerek, "Bizler sizlerin maddi ve manevi yanınızda olduğumuz sürece sizlerde inşallah başarılarınızı artırarak yolunuza devam edeceksiniz. Bizler sizlerin yanınızdayız. Amatör bir ruh ve heyecanla gidiyorsunuz. Lütfen profesyonelde olsanız, amatör ruhu terk etmeyin" diye konuştu. 
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ise, "Bundan sonra da başarılarınızı devamını diliyorum. İl Özel İdaresi'nde barış ve huzur olduğundan dolayı çok mutluyum. Birinin başarısı hepimizin başarısıdır" dedi. 
 
Yol-iş Sendikası Şube Başkanı İhsan Kalı da, "Sporun bizlere verdiği çok değerli katkılar vardır. Spor dostluğu, kardeşliği pekiştirerek, toplumun değerlerine değer katar. Bu konuda sizlerde bizlere büyük bir değer kattınız" şeklinde konuştu. 
 
İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam da, "Gerek teknik heyetimizin gerekse de futbolcularımızın özverili gayretleri sonucu sezonu şampiyon olarak tamamladık. Yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızın hepsiyle gurur duyuyorum. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 
 
İl Genel Meclisi Üyesi Battal Paşahan ise, İl Özel İdarespor'a BAL Ligi'nde her konuda destek vereceğini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız