SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluk Yolu Uzun"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:24:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Serkan Çalık, ilerleyen haftalarda hem golleri hem de asistleriyle takıma katkı sağlayacağını ifade etti.

Çalık, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, galibiyetlerin devamını getirmek istediklerini kaydetti.

Serkan Çalık, ikinci yarının ilk maçını oynadıklarını ifade ederek, "İlk maçımız iptal olmuştu. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni hocamız ve yeni futbolcu arkadaşlarım geldi. Yeni gelen arkadaşlarda bize güzel katkı sağladı. Sezonun ilk maçları her zaman zor geçiyor. Lige iyi başladığımızı düşünüyorum. Saha şartları çok ağırdı. Ona rağmen 2-0 mağlup ettik. 3 puanı aldık. Bu hafta zorlu bir haftaya giriyoruz. Ofspor maçının da tarihi belli oldu. Zor bir hafta olacak bizde bu maçlarda iyi konsantre olup elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Çünkü ilk yarının sonlarına doğru kaybetmeyeceğimiz puanlar kaybettik. Şuanda bunun telafisini yapmak zorundayız. O yüzden bu hafta bizim için çok önemli bir hafta olacak. Hayırlısıyla güzel sonuçlarla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"TAKIMA KATKI SAĞLAYACAĞIM"

İlerleyen haftalarda takıma daha büyük katkılar sağlayacağını dile getiren Çalık, "İkinci yarının ilk maçıydı. Saha şartlarıyla o kadar iyi değildi. Takım olarak istediğimiz futbolu oynayamıyoruz fakat elimizden geleni yapıyoruz. Bir sakatlık dönemi geçirdim. Yavaş yavaş toparlanıyorum. Git gide daha iyi olmaya çalışacağız. Çünkü şampiyonluk yolu uzundur. İnşallah ilerleyen haftalarda hem gollerimle hem de asistlerimle takıma katkı sağlayacağım" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız