SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonluktan Daha Önemli Proje"

0
Güncellendi - 2019-06-10 18:36:59
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nün Yeni Malatya Stadyumu yanında bulunan 115 dönümlük araziye tesis yapmak için başlattığı girişimlerden olumlu sonuçlar almaya başladığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Vali Aydın Baruş’un da katıldığı inceleme gezisinde ilgili yöneticilerle fikir alışverişinde bulunuldu.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi’ne ait arsanın tesis yapımı için Evkur Yeni Malatyaspor’un kullanımına sunulması yönünde ortak karara varıldığı ifade edilirken, konunun resmiye dökülmesi için tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya geleceği bildirildi.

Geçen hafta sonu yapılan kongrede tesisle ilgili detayları kulüp delegeleriyle de paylaşan Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’in bu konuda siyasilerden de destek gördüğü öğrenildi.

Projenin ‘Spor köyü’ adı altında hayat bulacağını ve mevcut tesissin proje çiziminin yapıldığını kaydeden Gevrek, “Ben bu projeye şampiyonluktan daha çok önem veriyorum. Daha önce de böyle bir girişimimiz olmuştu ancak arazi sıkıntısından dolayı bunu gerçekleştirememiştik. Şimdi durum biraz daha farklı. Yeni stadımızın yanında bulunan 115 dönümlük alan için sayın valimiz önderliğinde ilgili yöneticilerle bir görüşmemiz oldu. Burası şu an Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün kullanımında. Biz bu arazileri kulüp kullanımına alır almaz kazmayı vuracağız. Şu an bizim için en hayati konu. Eğer bu düşüncemizi gerçekleştirir isek bu Malatya futboluna büyük bir yatırım olur” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mahmut (4 yıl önce)
    Bu arazi devlet arazisi. Malatya Spor bir dernek kuruluşu. Malatya'da bir dernek statüsünde olan bir kulüpte yandaki 10 dönüm araziyi isteyince sayın rektör verecekmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor bu şehrin kulübü bu dernek başka dernekle karıştırma . Vicdani olarakta kamuoyu desteği olarakta bu böyle biline ..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    Güzel haber ama yetmez. Doğunun incisi Malatyamıza spor alanında yapılacak bir çok çok sportif proje olmasına rağmen neden yöneticiler sessiz ve hiçbirşey yapmadan bekliyorlar anlamış değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Tesisleşme herşeyden önce gelir.Başkanımızı tebrik ederiz.Klüpler ,takımlarını kendileri oluşturabildikleri ölçüde devamlılık arzederler.Mesela Işte Trabzonsporun,yusuf ve abdulkadiri.Bugün satsalar ikisi enaz 20 milyon eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (4 yıl önce)
    Başkan süpersin. Adını altın harflerle yazdıracak İnşallah. Yapılacak bu tesis Malatya futbolunu zirveye taşıyacak. Allah hayırlı etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    MALATYADA OLMASI TABIKI ÇOK GÜZEL TÜRKIYENIN NERESINDE OLURSA OLSUN YETERKI TÜRKIYEDE YETISIN FRANSAYI YENDIK DIYE IZLANDA DA NELER YAŞADIK TÜRKIYELI OLSUN O BAYRAGA SAYGI DUYAN HERKEŞI KARDEŞ BILEREK BIR OLMALIYIZ SOPDRU DOSTCA YAŞAMALIYIZ TÜRKIYENIN VE AVURPANIN FUTBOL FABIRKASI OLURUZ INŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (4 yıl önce)
    "VİZYON"'suz diyenlere gelsin.... Allah yolunuzu açık etsin çok büyük bir yatırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Adamda kafa var. Takım ligde kalıcı olsun. Futbolcu yetiştirip satabilirsek. İşte o zaman ligde şmapiyonluk ve avrupa başarısı gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (4 yıl önce)
    Gerçekleşirse şayet on numara bi poruje başkanın dediği gibi şampiyonluk degerinde inşallah siyasi büyüklerimizden destek gelirse bu iş olur hadi hayırlısı malatyamiza..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (4 yıl önce)
    Adil baskan bizim için bir şans siyasetle ugrasmiyor mutAvazi beyefendi aman efsane başkanımız rahmetli soykana yapılan yanlışları yapmayalim diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Adam adam . Tüm güneydoğu , doguanadolu ve Avrupa taraması ile bir çok oyuncu kazandırılacak bu tesislerde yetisecekler . Vizyon ileri düşünce , gelecek hesabı budur . Adamsın Adil gevrek ...
    0
    0
    Yanıtla