SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şampiyonu Malatya Belirleyecek"

0
Güncellendi - 2017-04-07 02:30:24
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, Şanlıurfa ekibi 11 Nisan Spor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Bu maçı kazanmak zorundayız. Kazanmak için oynayacağız. Biz bu maçı kazanacağız ve diğer maçı bekleyeceğiz. Allah nasip etmişse bu Şampiyonluğu bize nasip edecek” dedi.

Grup’ta zirve mücadelesini sürdüren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin son haftasında sahasında Şanlıurfa temsilcisi 11 Nisanspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, ligin son haftasında grupta üst sırada şekillenmenin belli olacağını kaydederek, “Bu maçı kazanmak zorundayız. Kazanmak için oynayacağız. Biz bu maçı kazanacağız ve diğer maçı bekleyeceğiz. Allah nasip etmişse bu şampiyonluğu bize nasip edecek” ifadelerini kullandı.

“KAZANIP, DİĞER MAÇLARI BEKLEYECEĞİZ”

Tekin, grupta sadece kendilerinin kazanmalarının yetmediğini, diğer takımların alacakları sonuçların da önemli olduğuna dikkat çekerek, “Sezonun başında yapılanırken Yeşilyurt Belediyespor olarak rakiplerimizin yapılanmasına da baktık. Takip ettik ve sonucunda bu sezonun sonuna kadar bu yarışın devam edeceğini söylemiştim. Öyle de oldu. Bir puanlık bir dezavantajı yaşıyoruz. Rakibimiz iç sahada oynayacak. Futbol bu ne olacağı belli olmaz. Biz her zaman şunu söylüyorduk. Önümüze hafta hafta bakacağız. Şuanda da önümüzde Şanlıurfa 11 Nisan maçı var. Bu maçı kazanmak zorundayız. Kazanmak için oynayacağız. Geriye bir problem bırakmamak için. Biz bu maçı kazanacağız ve diğer maçı bekleyeceğiz. Allah nasip etmişse bu Şampiyonluğu bize nasip edecek” diye konuştu.

“ŞAMPİYONLUĞU MALATYA EKİBİ BELİRLEYECEK”

Şampiyonluğu Malatya ekibinin belirleyeceğini kaydeden Tekin, şunları söyledi: “Grubun şampiyonunu Malatya ekipleri belirleyecek. Biz iç sahada oynayacağız. Kazanmak için oynanacağız. Oradaki maçta da futbolcuların yüreklerinden ne geçiyorsa, gönüllerine göre oynasınlar. Sakat ve eksik futbolcularımız yoktur. Bu maça tam kadro çıkacağız. İnşallah üç puanımızı alacağız ve diğer maçın sonucunu bekleyeceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız