SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Samsun- AYMS Maçı Bugün Oynanıyor

0
Güncellendi - 2016-05-07 15:44:39
Samsun- AYMS Maçı Bugün Oynanıyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 33. haftasında Samsunspor ile Alima Yeni Malatyaspor, bugün Samsun 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Ligde 43 puanla 9. sırada bulunan Samsunspor, kritik mücadeleden 3 puanla ayrılıp, Play-Off potasına yaklaşmak istiyor. 42 puanla 10. sırada yer alan Alima Yeni Malatyaspor ise azda olsa Play-Off şansını sürdürmek istiyor. Ancak sarı kırmızılıların Play-Off şansını sürdürmesi için rakiplerinin puan kaybı yaşaması gerekiyor. Alima Yeni Malatyaspor'da cezalı olan Sadık ve sakat olan İrfan kadroda yeralmıyor.

Ligde son iki haftaya girilirken, gözler küme düşecek son takımla, Play-Off potasında yer alacak takımlara çevrildi. Öte yandan ikinci sırada yer alarak, Süper Lige çıkacak takımda son iki haftada alınacak sonuçlarla belli olacak.

Karşıyaka ile sahasında 3-3 berabere kalan Alima Yeni Malatyaspor, Play-Off potasında yer alma şansını mucizelere bıraktı. Bu noktada sarı kırmızılıların kalan iki maçlarını kazanmaları yetmeyecek. Alima Yeni Malatyaspor 2’de 2 yapsa bile Play-Off potasında yer alma şansını üstündeki takımların alacakları sonuçlar belirleyecek.

Samsunspor ile Alima Yeni Malatyaspor,  saat 16.30’da Samsun 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Kayseri Bölgesi’nden Üst Klasman Hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek ve maç TRT Avaz’dan naklen yayınlanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız