SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Samsun- AYMS Maçı Yayın Kanalı

0
Güncellendi - 2016-05-05 18:41:39
Samsun- AYMS Maçı Yayın Kanalı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de son 2 haftada Süper Lig'e direkt çıkacak ikinci ekibin yanı sıra play-off oynayacak 4 takım ve ligden düşecek son ekip belli olacak. Bu büyük heyecan yine TRT ekranlarında yaşanacak.

İlk 2 takımın doğrudan Süper Lig'e yükseleceği, 3 ila 6. sıradaki takımların play-off oynayacağı PTT 1. Lig'de son 3 ekip ise Spor Toto 2. Lig'e düşecek.

Adanaspor'un doğrudan Süper Lig'e çıkmayı garantilediği, Kayseri Erciyesspor ve Karşıyaka'nın ise küme düştüğü 1. Lig'de son 2 haftada büyük heyecan yaşanacak. Futbolseverler, bu büyük heyecanı yine TRT ekranlarından izleyecek. Tüm maçlar trtspor.com'dan da canlı yayınlanacak.

İşte 33. haftanın maç programı ve maçların yayınlanacağı kanallar:

6 Mayıs 2016 Cuma:

18.30 Adana Demirspor-Altınordu - TRT SPOR ve trtspor.com

7 Mayıs 2016 Cumartesi

16.30 Samsunspor-Alima Yeni Malatyaspor - TRT Avaz ve trtspor.com

16.30 Vartaş elazığspor-Şanlıurfaspor - TRTSPOR ve trtspor.com

18.30 Multıgroup Alanyaspor-Göztepe - TRTSPOR ve trtspor.com

8 Mayıs Pazar

16.30 Boluspor-Balıkesirspor - trtspor.com

16.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Giresunspor - TRTSPOR ve trtspor.com

16.30 Karşıyaka-Kayseri Erciyesspor - TRT Avaz ve trtspor.com

19.00 Kardemir Karabükspor-Adanaspor -TRT Avaz ve trtspor.com

9 Mayıs Pazartesi

19.00 1461 Trabzon-Denizlispor - TRTSPOR ve trtspor.com

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız