SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Samsun Maçı Final Olabilir"

0
Güncellendi - 2016-04-28 17:57:40
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un Malatyalı defans oyuncusu Osman Fırat, Karşıyaka maçını kazanmaları halinde Play-Off’a kalmak için Samsunspor ile final niteliğinde bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Fırat, Adana Demirspor ile güzel ve zorlu bir karşılaşma oynadıklarını ifade etti.

Fırat, “Stada giderken biraz sıkıntılar oldu. Otobüsümüzün camları kırıldı. Bu bizi motivasyon olarak daha yukarılara taşıdı” dedi.

Adana Demirspor karşısında bir kişi eksik kalmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Maça gerçekten çok iyi başladık. Sahada çok güzeldi. Pas yaptık, pozisyona girdik ve 1-0’da öne geçtik. O ara 10 kişi kaldık ama ona rağmen takım olarak çok iyi mücadele ettik. 10 kişi kalmamıza rağmen pozisyonlar bulduk. Bulduğumuz pozisyonlardan birini gole çevirsek, maç çok farklı olabilirdi. Neticede şansız bir gol yedik ve berabere kaldık. Takım olarak iyi mücadele ettik, iyi de futbol oynadık. Alınan puan puandır. Şimdi o maçı geride bırakıp, önümüzdeki Karşıyaka maçına bakacağız” şeklinde konuştu.

“SAMSUNSPOR MAÇI BİZİM İÇİN FİNAL OLABİLİR”

Tecrübeli futbolcu, Karşıyaka maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, zorlu karşılaşmadan galip ayrılmaları halinde Samsunspor ile Play-Off için final niteliğinde bir maç oynayacaklarını ifade etti.

Öncelikli hedeflerinin Karşıyaka maçını kazanmak olduğunu dile getiren Fırat, “Ligde çok ince hesaplar var. Karşıyaka maçını kazanırsak, Samsun’da büyük ihtimale final oynayacağız. Ama önce Karşıyaka maçını kazanmamız gerekiyor. İyi hazırlanacağız, Karşıyaka maçını iyi analiz edeceğiz. İnşallah Pazartesi günü galip gelip, Samsun’a final maçına gideriz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erol (7 yıl önce)
    Taraftarları eleştiriyor.Bizim taraftarlar çok mu iyi.Kombinemiz var bu hafta maç izleyemeyeceğiz.Her yerde fanatikler vardır.Biz önce kendimize bakalım.Üç maç paso lig kartımız bloke oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (7 yıl önce)
    İnanıyoruz biz takımımıza iyi gündede kötü gündede sizinleyiz her zaman....Y.M.S.
    0
    0
    Yanıtla