SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Samsun Sahasına Kapatma Cezası..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un son saniye golüyle galip geldiği maçtaki olaylar nedeniyle Samsunspor sahası kapatıldı, 3 yönetici ve 1 futbolcu ceza aldı.

Samsunspor'un 2 futbolcusunun ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü, Malatyaspor'dan Schuman Bah'ın 90+4'te attığı golle 1-0 sonuçlanan maçtan sonra olaylar çıkmıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Salı günkü toplantısında bu maçtaki saha olayları, kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Samsunspor'un sahasını 1 maç kapatırken, kulübe 10.000 YTL para cezası verdi. Kurul, maçta kırmızı kart gören Samsunspor'lu Adnan Güngör'e 3 maç oynamama cezası verirken, Samsunspor'un profesyonel yöneticisi Süleyman Hurma ve yönetim kurulu üyesi olduğu öğrenilen Metin Ateş'in 30'ar gün, Samsunspor Teknik Sorumlusu Necdet Kaya'nın 22'şer gün hak mahrumiyeti ile cezalandırıldıkları bildirildi. Profesyonel yöneticilerden Süleyman Hurma, bir dönem de Malatyaspor'da profesyonel olarak "idari menajer" sıfatıyla görev yapmıştı.

PFDK, dünkü toplantısında ayrıca, 2 Nisan'da oynanan Ankaragücü-Sakaryaspor maçında kırmızı kart gören oyuncularına fiili ve sözlü eylemde bulunmaktan, Ankaragücü Teknik Direktörü Yılmaz Vural'a 30 gün, ayrıca antrenör Mehmet Demirtaş'a da 22 gün hak mahrumiyeti cezası veren kurul, aynı takımın oyuncularından Adem Dursun'u 3, Effa'yı da 2 maçla cezalandırdı. Ankaragücü Kulübü de 5.000 YTL ceza aldı.

PFDK'nın verdiği diğer cezalar şöyle:

3 maç: Mehmet Alarçin (Gölcükspor)

2 maç: Kenan Arayıcı (Kırıkkalespor), Ahmet Görkem (Beylerbeyi)

2 maç seyircisiz oynama: Kırıkkalespor

1 maç seyircisiz oynama: Çubukspor, Ofspor, Mecidiyeköy, Gebzespor

1 maç saha kapatma: Gölcükspor

6 ay hak mahrumiyeti: Sezgin Ellibeş (Gölcüksporlu yönetici)

1 ay hak mahrumiyeti: Altan Akdil (Mecidiyeköysporlu yönetici), Yücel Serim (Gebzesporlu yönetici)

30 gün hak mahrumiyeti: Süleyman Hurma, Metin Ateş (Samsunsporlu yönetici), Mehmet Turan (B.B.Ankaraspor Kulübü Masörü), Şenol Özdemir (Aksarayspor Kulübü Masörü), Şükrü Zaloğlu (Anadolu Üsküdar 1908 Yöneticisi), Fevzi Karagöz (Bucasporlu yönetici), Sulhi Kıroğlu (Bucaspor Kulübü Malzemecisi), Metin Peken (Gölcükspor Antrenörü)

22 gün hak mahrumiyeti: Necdet Kaya (Samsunspor Teknik Sorumlusu), Salim Türker (Ankaragücü Kulübü Doktoru)

15 gün hak mahrumiyeti: Ali Ercan Ötünçtemuru (Gebzespor Teknik Sorumlusu)

4.000 YTL: Karşıyaka

3.000 YTL: Kocaelispor, Bursaspor

2.500 YTL: Konyaspor, Gaziosmanpaşaspor

2.000 YTL: Aksarayspor, Mersin İdmanyurdu, Sidespor

1.500 YTL: Uşakspor, Darıca Gençlerbirliği, Bucaspor, Ofspor

1.000 YTL: Kırıkkalespor, Elazığspor, Adanaspor, Kardemir Karabükspor, Anadolu Üsküdar 1908, Akşehirspor, Çubukspor, Giresunspor, Kasımpaşa

250 YTL: Mecidiyeköyspor, Gebzespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız