SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Samsun'dan Malatya'ya Puan Yok: 2-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Samsun deplasmanında ofsayt kokan iki pozisyonda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Ev sahibi takımın golleri 47. ve 90+3'de geldi.

STAT: Samsun 19 Mayıs

HAKEMLER: Hakan Ceylan, Serkan Akarca, Volkan Akçit

SAMSUNSPOR: Mehmet Bölükbaşı, Murat, Kenan, Hakkı, Can, Fatih, Furkan, Zafer (Ömür dk. 55), Celil (Sinan dk. 80), Caner (Sefa dk. 85), Serkan Aykut
YEDEKLER: Ercüment, Emre, Feridun, Kemal
TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz

MALATYASPOR: Emrah, Mehmet Budak(Mahmut dk. 66), Turgay, M. Alper, H.Engin (Tayfur dk. 60), Serkan Dökme, Hakan, Güngör, Ramazan (Zafer dk. 72), Serdar, Taner
YEDEKLER: Eray, Mustafa, Kadri, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Sinan Alkış

GOLLER: Caner (dk. 47), Sefa (dk.90+3)

SARI KARTLAR: Furkan, Zafer, Caner, Can, Serkan Aykut (Samsunspor), Serdar, Güngör (Malatyaspor)

1. dakikada Malatyaspor atağı sağdan Serdar'la gelişti. Topu süren Serdar, cezaalanına girdi, çaprazdan vurdu. Son anda kalecinin müdahale ettiği top kornere çıktı. Atıştan sonuç yok.

13. dakikada Serkan'ın ara pasıyla topla buluşan Caner'in müsait pozisyonda vuruşunda top kaleci Emrah'ta kaldı.

17. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Serkan, bomboş pozisyonda topu kaleci Emrah'a teslim etti.

30. dakikada Kenan'ın pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Caner, müsait pozisyonda topu yandan auta attı.

39. dakikada Zafer'in şutunda defansa çarpan top ağlara giderken kaleci Emrah, son anda topu köşeden çıkarmayı başardı.

44. dakikada Fatih'in pasıyla topla buluşan Serkan gelişine sert vurdu. Kaleci Emrah, son anda topu kornere çeldi.

47. dakikada Fatih'in defansın arkasına attığı topla buluşan Caner, aşırtma bir vuruşla topu kalecinin üzerinden ağlara gönderdi. 1-0

55. dakikada Taner'in sert şutunda top üst direğe çarparak auta çıktı.

75. dakikada Fatih'in pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Celil'in çapraz pozisyonda vuruşunda kaleci, topu kornere çeldi.

85. dakikada sağdan ortalanan ceza sahasında topla buluşan Hakan Söyler'in karşı karşıyayken attığı şutta kaleci Mehmet, topu iki hamlede kontrol etti.

90+3'de Malatyaspor defansının ofsayt diye duraksadığı pozisyonda buluştuğu topla ceza sahasına giren Ömür, yerden boş durumdaki Sefa'ya pasını verdi. Bu futbolcu, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız