SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanat Merkezi'nde Resim Kursu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Sanat Merkezi'nde resim kursu açıldı.

Belediye binası karşısındaki Sanat Merkezi'nde açılan resim kursu ile ilgili bilgi veren kurs öğretmeni Ressam Ayşe Tuncay Özer, "Kursiyerlere, üniversiteye yönelik desen eğitimi vermekteyiz. Yetenek sınavına hazırlıyoruz. Seramik, resim ve heykel bölümüne yetenek sınavı sonrasında yerleştirilecekler. Ölçü alma, kompozisyon, resim ve desenin bütün unsurlarını öğretiyoruz. Bu kursumuz, sınav zamanına kadar yaklaşık 7 ay devam edecek" dedi.

Sözü edilen kursa katılmak isteyenlerin Belediye Sanat Merkezi'ne başvurmaları gerektiği kaydedildi.

ÖĞRENCİLERİN ZİYARETİ..
Öte yandan Malatya'da bir grup öğrenci, Malatya Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'ni gezdi.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin organizesi ile polis çocuk kimliği olan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'ndaki bir grup öğrenci, Malatya Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'ni gezip, buradaki sanat faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin boş zamanlarında buralardan kurs alabileceklerinin belirtildiği gezi sırasında öğrenciler özellikle Ebru Sanatı'na hayran kaldıklarını söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız